Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jesli mówisz ze ći trzesie to mogą byc łożyska na kolach kumpel mial tak przy polówce wymienilem mu lozyska i jest ok. a nie wyją Ci jak jedziesz?? jak on skrecal ta polówką to az go nadrzucalo
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
nie piszczy, ani nie wyje, to chyba jednak beda przeguby bo ta oslona co pisalem wczesniej to tez nie to
[ Dodano: 2009-02-27, 12:14 ]
a przeguby firmy lobro sa dobre?
[ Dodano: 2009-02-27, 12:14 ]
a przeguby firmy lobro sa dobre?
- michał1903
- Badacz tematu
tak jak pisales w innym poscie...
wszytsko zalezy ja sie rusza, chodzi ci o to ze rusza sie od przeglu. zewn. do wewnet. i odwrotnie , czy w jakis inny sposob
, bo jesli o to ci chodzi to on ma sie tak ruszac i to stukow nie daje a moze pokaze ci na foto

michał1903 napisał(a):Wlazlem pod samochod i zauwazylem ze prawa półoś przy przegubie wewnetrznym ma luzy i moje pytanie brzmi, czy przegub wewnetrzny moglby dawac takie objawy
wszytsko zalezy ja sie rusza, chodzi ci o to ze rusza sie od przeglu. zewn. do wewnet. i odwrotnie , czy w jakis inny sposob
, bo jesli o to ci chodzi to on ma sie tak ruszac i to stukow nie daje a moze pokaze ci na foto

- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ze pozwolę sobie sie wtrącic. półoś nie może sie ruszać. przecież jak wkładasz ośkę w przegób zewnetrzny to półoska sie zapina w nim bo na niej -na końcu freza(wieloklinu) jest pierścień zabezpieczajacy przed wypieciem się ośki z przegubu... jedynie jak odkręcisz przegób wewnetrzny to przegób bedzie sie ruszał w zdłuznie na kólkach...
A nie mozesz tam u siebie w kamieniu podjechać na warsztat na diagnoze...
przecież tam u ciebie są kumaci ludzie - tuningowcy wyścigowcy...
na diagnoze mozesz pojechać ale to nie znaczy ze zaraz musisz to u nich naprawiać...
A nie mozesz tam u siebie w kamieniu podjechać na warsztat na diagnoze...
przecież tam u ciebie są kumaci ludzie - tuningowcy wyścigowcy...
na diagnoze mozesz pojechać ale to nie znaczy ze zaraz musisz to u nich naprawiać...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
u mnie w kamieniu to sami partacze, naciagacze i tuningowcy wyscigowcy co obwieszja auta spojlerami i mysla ze sa cool. Ta póloś sie rusza tam gdzie wchodzi w przegub wewnetrzny.
- michał1903
- Badacz tematu
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
bywam ale w najblizszym czasie chyba sie wybieral nie bede, zobacze jeszcze moj znajomy mechanik jak znajdzie czas to zobaczymy, ale dzieki za propozycje jakbym byl to sie odezwe napewno
- michał1903
- Badacz tematu
Powrót do Napęd i skrzynia biegów