tak samo jak u mnie. też po złożeniu wszystkiego do kupy po swapie walnęło i się dziwiłem co może być skoro sprzęgło nowe,.Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
taaa tylko teraz pytanie dlaczego pękła. może ze starości, zmęczenie materiału itd ale np u mnie winne było ciężko działające sprzęgło, które obciążało cały układ. możesz teraz nic nie robić ale sprzęgło może być na wykończeniu
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
- mateusz_918
- Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.9 AFN
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam, posiadam golfa 3 z silnikiem 1.8 i ostatnio jak jechałem to pedał sprzęgła wpadł mi w podłogę jaka może być tego przyczyna?? Linka jest napewno cała bo sprawdzałem.
- hubert18115
- Berbeć
hubert18115 napisał(a):witam, posiadam golfa 3 z silnikiem 1.8 i ostatnio jak jechałem to pedał sprzęgła wpadł mi w podłogę jaka może być tego przyczyna?? Linka jest napewno cała bo sprawdzałem.
Czytałeś cały temat sprawdziłeś tą dźwignię? Jak jest cała to już musisz do samego sprzęgła się dostać, niestety

-

pietrasiak2 - Members
Znajomy mówił, że nowe sprzęgło trzeba wsadzać, że to sprzęgło poszło. czy taka zabawa jest dosyć droga??
- hubert18115
- Berbeć
Powrót do Napęd i skrzynia biegów