, jak myslicie czy zwykła tasma dwustronna po dobrym odtłuszczeniu bedzie dobrze trzymac znaczek do klapy?Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a wiec tak juz to zrobilem, znaczek w klapie był przyklejony ori na taka tasme dwustronna gąbkowa, juz pomalowalem go elegancko na czerwono
, jak myslicie czy zwykła tasma dwustronna po dobrym odtłuszczeniu bedzie dobrze trzymac znaczek do klapy?
, jak myslicie czy zwykła tasma dwustronna po dobrym odtłuszczeniu bedzie dobrze trzymac znaczek do klapy?Memek
-

memura - Berbeć
napewno nie ,mówie ci wez kup klej dwuskladnikowy wymieszaj nałoz na znaczek niedyzo zeby sie nie wylewało ,wloz znaczek na miejsce i dla zabezpieczenia zaklej go tasma malarsaka i niech schniememura napisał(a):jak myslicie czy zwykła tasma dwustronna po dobrym odtłuszczeniu bedzie dobrze trzymac znaczek do klapy?
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
A co do malowania znaczka, trzeba go tylko odtłuścić czy też zmatowić jakimś papierem wodnym np 1000? A jak jest ze znaczkiem z przodu? Chyba jest na zatrzaski? Dlaczego malować gąbką? Nie można sprayem psiknąć?
-

zicer - Badacz tematu
ale odkopałeś kolego heh, a co do Twojego pytania,jest na 3 zatrzaski, a co do malowania to zmatowić go papierem wodnym odtłuścić benzyną ekstrakcyjną i psikać sprayem, ot cała filozofia. Nie używałem żadnej gąbki, a trzyma mi 2 lata już farba
- robert19kor
- Badacz tematu
Też psikałam sprayem i ładnie to wygląda i się ju jakiś czas trzyma też 

moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Nadwozie: kombi
-

zicer - Badacz tematu
Myślę że ładne oklejenie go naokoło i patent z gąbką powinien podołać pomalowaniu znaczka w kierownicy. Nie jestem pewny czy wersje GTI Color Concept nie miały ich malowanych fabrycznie.
-

uzbek - Badacz tematu
Dla ciekawostki co do znaczków na klapie i pod lampą spodkałem sie że jedne były na bolcach a inne na taśmie. Ja u siebie miałem i ten i ten na taśmie bez otworów w blachach, kumpel miał odwrotnie
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe