Moderator: Moderator

moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
Golfik dostał nową wkładkę i wiosło, rozebrałem cały zamek, umyłem go benzyną ekstrakcyjną i nasmarowałem. Wszystko ładnie pięknie już nie przymarzał tylko po otwarciu sam się zamykał. Na chwilę obecną mam odłączoną wtyczkę w drzwiach kierowcy od centralnego zamka. Gdy zamykam kluczem zamykają sie wszystkie drzwi, zamykanie ryglem od środka nic nie daje bo zamyka tylko jedne drzwi. Czy może być coś zepsute w zamku? Czy to wina kabli?
IIIPatrykIII napisał(a):A gdzie tym WD popsikać?

Popsikałem WD i jakoś odtworzyłem. Wtedy benzyną przemyłem ten dzyndzelek, jeszcze dałem WD i teraz to wszystko działa tak jak powinno. Ale na wiosnę trzeba przygotować się na dokładne czyszczenie zamków. ; )) Jeszcze raz dzięki. Pomogliście.IIIPatrykIII napisał(a):Dzięki wam bardzo!Popsikałem WD i jakoś odtworzyłem. Wtedy benzyną przemyłem ten dzyndzelek, jeszcze dałem WD i teraz to wszystko działa tak jak powinno. Ale na wiosnę trzeba przygotować się na dokładne czyszczenie zamków. ; )) Jeszcze raz dzięki. Pomogliście.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości