Moderator: Moderator
posprawdzaj wężyk ciśnieniowy, czy nie jest gdzieś przecięty, ew. wymień siłownik pneumatyczny. Rozbierz zamek, przeczyść i przesmaruj żeby lekko pracował bez przycięć i musi banglać.
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
ok poradzilem sobie
wykrochmalilem ten pneumatyczny mechanizm i dalem tylko silniczek elektryczny i dziala super :d
wykrochmalilem ten pneumatyczny mechanizm i dalem tylko silniczek elektryczny i dziala super :dAktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Problem z bagażnikiem :/
Witam . Ostatnio bagażnik otwierał się jak trzeba , z kluczyka otwieram , wczoraj pojechałem do sklepu , zapakowałem wszystko , zamknąłem kluczykiem bagażnik jak zawsze , ale jak chciałem otworzyć to niestety nie dało rady , kręciłem kluczykiem we wszystkie strony , zero reakcji
Wiecie panowie jak to otworzyć , nawet od środka 
Wiecie panowie jak to otworzyć , nawet od środka 
- LeonSkennedy
- Czytacz
No już otwierać umiem
tylko widać że coś się tam blokuje , bo zamknąć kluczykiem mogę , ale otworzyć już nie , takie małe coś nie idzie za tym czarnym większym cosiem :d i zostaje w miejscu , muszę ręcznie otwierać -.-
tylko widać że coś się tam blokuje , bo zamknąć kluczykiem mogę , ale otworzyć już nie , takie małe coś nie idzie za tym czarnym większym cosiem :d i zostaje w miejscu , muszę ręcznie otwierać -.-- LeonSkennedy
- Czytacz
Problem z zamkiem centralnym
Witam
Pada mi powoli zamek centralny w moim goferku.. W sieci nalazłem taki siłownik do golfa czy będzię on odpowiedni? Taki siłownik Dziękuje za pomoc !
Pada mi powoli zamek centralny w moim goferku.. W sieci nalazłem taki siłownik do golfa czy będzię on odpowiedni? Taki siłownik Dziękuje za pomoc !
- Laczek
- Berbeć
Wymontowanie zamka z drzwi
Witam. Mam problem a mianowicie chciałem wymontować zamek z przednich drzwi i poddać go procesowi gruntownego czyszczenia i smarowania... ale pojawił się niezły problem a mianowicie po demontażu wszystkich cięgieł, po odkręceniu klamki i po samym odkręceniu zamka jest problem aby wyciągnąć go z drzwi bo blokuje go prowadnica szyb a nie widzi mi się demontować szybę oraz prowadnice aby wyciągnąć zamek...
ktoś już miał może taki problem? a jeśli tak to jak sobie poradził z jego rozwiązaniem? wszystkie sugestie mile widziane... oczywiście te przemyślane
ktoś już miał może taki problem? a jeśli tak to jak sobie poradził z jego rozwiązaniem? wszystkie sugestie mile widziane... oczywiście te przemyślaneZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
tak wszytko zostało odłączone/odczepione... mam centralny zamek może on jest większy od zamka bez centrala więc może jest za duży na bezproblemowy demontaż...
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
no co ty kup zamek używkę za parę złotych na szrocie czy allegro, albo napraw co masz sam siłownik psuje się rzadko zwykle pęka węzyk ciśnieniowy albo pada pompka, ale ty nic nie napisałeś na czym polega awaria więc trudno więcej poradzić
- pablomed
- Members