Moderator: Moderator
Problem z założeniem klamki
Musiałem wyjąć klamkę od kierowcy. Problem w tym że nie wiem jak założyć cyngielek od klamki wewnątrz na uszko w klamce drzwi-inaczej klamka z zewnątrz nie chowa się cała w drzwi.Czy czeka mne rozbieranie tapicerki?? I jezszce jedno jak wyjmowałem klamkę słyszałem jak cos drobnego spada w ś rodku na dół drzwi.Co to mołogło być??
- silspaw
- Badacz tematu
może spadło wiosełko, żeby włożyć klamke włóż to zamka kluczyk i przekręć (tylko nie pamiętam w którą stronę) i powinno być dobrze
kompletna klamka powinna wyglądać tak jak na zdjęciu
http://moto.allegro.pl/vw-golf-iii-klam ... 63666.html
kompletna klamka powinna wyglądać tak jak na zdjęciu
http://moto.allegro.pl/vw-golf-iii-klam ... 63666.html
-

pawelek03576 - Gaduła
Wiosełko jest, klamka wygląda jak na zdjęciu.Spróbuję patentu z kluczykiem i napiszę potem jak i co. Na razie dzięki idę montować
[ Dodano: 2011-01-08, 14:23 ]
Wszystko gra i buczy
, klameczka wstawiona. Dzieki bardzo-punkcik poleciał .Zamykam temat
[ Dodano: 2011-01-08, 14:23 ]
Wszystko gra i buczy
, klameczka wstawiona. Dzieki bardzo-punkcik poleciał .Zamykam temat- silspaw
- Badacz tematu
pompka centralnego zamka
Witam mam problem z pompką centralnego zamka, raz działa i wszystko jest ok, a innym razem nie. Dodam że jak jest ujemna temperatura tzn poniżej zera to centralny działa a jak jest trochę cieplej to lipa. Proszę o pomoc. 

- mariuszwalas
- Czytacz
jeżeli mogę coś dodać, kiedyś miałem taki problem:
Otworzyłem centralny, wszystko ok, zamykam a tu jakby brakowało siły pompce.. a jak zamknąłem ręcznie z kluczyka było ok. Pogrzebałem, popatrzyłem i się okazało że na głównych drzwiach pękła rureczka od centralnego i w ten sposób uciekało powietrze.
Określ czy U Ciebie nie działa całkowicie, czy pompka wydaje dźwięki "życia".Posłuchaj czy ona załącza się czy nie
p.s ta awarię miałem w zimę , powietrze się spręża chyba od mrozu a w lato było ok. To tak na marginesie Pozdro
Otworzyłem centralny, wszystko ok, zamykam a tu jakby brakowało siły pompce.. a jak zamknąłem ręcznie z kluczyka było ok. Pogrzebałem, popatrzyłem i się okazało że na głównych drzwiach pękła rureczka od centralnego i w ten sposób uciekało powietrze.
Określ czy U Ciebie nie działa całkowicie, czy pompka wydaje dźwięki "życia".Posłuchaj czy ona załącza się czy nie
p.s ta awarię miałem w zimę , powietrze się spręża chyba od mrozu a w lato było ok. To tak na marginesie Pozdro
- Rafał wwl
- Berbeć