Moderator: Moderator
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
A ja wcale nie polecam firmy BOSCH - droga tandeta - guma marna zamiast ściągać wodę z szyby jak sie przesuwa w jedną stronę to wszystko tak koszmarnie rozmazuje ze nic nie widać a jak wraca w drugą stronę to podskakuje jakby miała atak epilepsji zostawiając tylko mokre pasy to po pierwsze. Ich kolejnym problemem jest koszmarne przymarzanie do szyby przy przymrozkach już nawet 6-8 st. poniżej zera 

- Khazik
- Berbeć
Khazik napisał(a):A ja wcale nie polecam firmy BOSCH - droga tandeta - guma marna zamiast ściągać wodę z szyby jak sie przesuwa w jedną stronę to wszystko tak koszmarnie rozmazuje ze nic nie widać a jak wraca w drugą stronę to podskakuje jakby miała atak epilepsji zostawiając tylko mokre pasy to po pierwsze. Ich kolejnym problemem jest koszmarne przymarzanie do szyby przy przymrozkach już nawet 6-8 st. poniżej zera
potwierdzam..ojciec mi przywiozl z niemiec i lipa jak nie wiem co;/.. rozmazuje koszmarnie...i to nieregularnie tylko zostawia takie szerokie paski wrrrrrrrr
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members
klanhker napisał(a):ja kupilem w jakims malym sklepiku motoryzacyjnym na zadupiu "no name" za 35zl mam je juz 6 miesiecy i nawet kropelka wody nie zostaje na szybie jak nimi przejadezadowolony jestem
jak możesz to podaj jakąś nazwę tych wycieraczek bo ja mam boscha - i już NIGDY WIĘCEJ

- Khazik
- Berbeć
K@mil napisał(a):janusz napisał(a):a czy to normalne ?e lewa wycieraczka od strony kierowcy jest d?u?sza ni? ta po prawej bo u mnie jest lewa-533 a prawa- 481
Tak to normalne ze wycieraczka od strony kierowcy jest dluzsza od pasazer wszystko jest oki,a tak swoja droga tylna wycieraczka jest najkrotsza
P he
mialem u siebie zalozone 2 480mm zalozylem teraz ze Skody Octavii (nr czesci 1J0998003) 520, i 480mm moga takie zostac czy lewa musi byc 533? na pudelku od wycieraczek z golfow jest tylko IV wymieniony.
-

Antoine - Czytacz
A powiedcie mi jakie powinny być orginalne długośći piur z przodi i styłu bo facet w sklepie powiedział mi że na przedniej szybie mają być obie tej samej długości bo on ma tak w katalogu
pozdrowionka
pozdrowionka
- rafał-misiek
- Berbeć
Całkiem niedawno kupowałem i gość też sprawdzał w katalogu i wyszło że pasażera na pewno jest krótsza a firma z jakiej kupiłem to VALEO polecam naprawdę dobre
!
!
moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
od strony pasazera powinna byc krotsza wycieraczka
kierowca-53cm
pasazer-48cm
Co do wycieraczek, ja mam na aucie wycieraczki z tesco za 20zl i sprawuja sie swietnie juz prawie rok
, ale dla przykladu mamuska u siebie w aucie juz zajechala 3 komplety tych tanich wycieraczek
a wycieraczka na tyl to chyba 35cm
kierowca-53cm
pasazer-48cm
Co do wycieraczek, ja mam na aucie wycieraczki z tesco za 20zl i sprawuja sie swietnie juz prawie rok
, ale dla przykladu mamuska u siebie w aucie juz zajechala 3 komplety tych tanich wycieraczek
a wycieraczka na tyl to chyba 35cm

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Co sądzicie o takich wycieraczkach??
http://www.allegro.pl/item465225055_wyc ... f_iii.html
Musze już wymienić bo te co są to lepiej nie mówić
http://www.allegro.pl/item465225055_wyc ... f_iii.html
Musze już wymienić bo te co są to lepiej nie mówić

-