Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
szyberdach
pekła mi płoza lewa od szyberdachu czy ktos ma szyber na czesci lub ta konkretna czesc . to jest ta płoza co jezdzi po prowadnicy i ciagnie szyber. moze ktos wie gdzie to dostac . cze[/fade]
- robson
- Czytacz
Robson w Zgierzu koleszka specjalizuje sie w naprawach szyberdachow. W miejsce walnietej czesci wstawia nowa. Na usluge z tego co slyszalem jest gwarancja. Tylko koszt 600zl
Kilku znajomych robilo juz szyber u niego i wszyscy sa zadowoleni... pozdrawiam
Kilku znajomych robilo juz szyber u niego i wszyscy sa zadowoleni... pozdrawiam****Volkswagen****Team****Łódź****
-

dr.pajchiwo - Czytacz
siema .peklo ci kowadelko .niestety mialem to samo,dosc czesta awaria w golfach.na allegro dostalem tę pierdolke za 250 zł(koszt wymiany z naprawa w servisie vw 600) niestety jest sporo rozkrecania,podsufitka itd,wiec dobre pol dnia musisz poswiecic,no i naturalnie nie ma gwarancji ze bedzie chodzic,poniewaz czesc orginalna rozni sie delikatnie od podroby.u mnie przekrecilo silnikiem kilka razy w gore w dol ,nastepnie szyber rozsunol sie i silnik padl..heh teraz zamontowalem sobie korbke i mam w d...pie cala elektryke (im jej mniej tym lepiej) dziala mi wszystko ok.pozdrawiam i sory za bledy(po piwku jestem;-) )
- tomcio_em
- Berbeć
niałem to samo panowie pęknięta lewa prowadnica doszedłem do wniosku zze 600zł za naprwe to płacił nie bede, wiec ktoregos pieknego popołudnia wyprupłem z golfa podsufitke pozniej odkrecilem szyber wyjąłem położylem na stole operacyjntm i działa bez zarzutu
zajęło mi to tak z 5godzin robotki z rozłozeniem i zlozeniem wszystkiego
zajęło mi to tak z 5godzin robotki z rozłozeniem i zlozeniem wszystkiegopierwszego dnia było powietrze
drugiego dnia powstał volkswagen
drugiego dnia powstał volkswagen
- bąku
- Czytacz
Witam wszystkich
Panowie ja tez mam urwaną tą prowadnice i mam takie pytanko czy nie da sie dorobić takiej prowadnicy
a może macie zdjęcie tej prowadnicy zebynm mial wogóle pojęcie jak to wygląda to bardzo bym prosił o zamieszczenie tego na forum z góry dzięki .
Panowie ja tez mam urwaną tą prowadnice i mam takie pytanko czy nie da sie dorobić takiej prowadnicy
a może macie zdjęcie tej prowadnicy zebynm mial wogóle pojęcie jak to wygląda to bardzo bym prosił o zamieszczenie tego na forum z góry dzięki .- shaggy8
- Berbeć
Witam kolegów
mam ten sam problem szyberek jest ale sie nieotwiera, prawie jak atrapa
na lato musze cos pomyslec zeby ladnie sie otwieral
pozdrawiam
mam ten sam problem szyberek jest ale sie nieotwiera, prawie jak atrapa
na lato musze cos pomyslec zeby ladnie sie otwieral
pozdrawiam
-

lukasspeed - Berbeć