Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Stukająca szyba w przednich drzwiach od kierowcy!!
Witam. Mam pytanko. Jest jakaś prosta rada na stukąjącą szybę w przednich drzwiach!!!
- wazki21
- Czytacz
U mnie stuka szyba ale tylko jak jest uchylona. Czy to też wina uszczelek?
Golf III 1.9 TDI 90KM '94r.
BMW E36 318i 116KM
BMW E36 318i 116KM

-

szczepan03 - Czytacz
-

Szymon_Lodz - Czytacz
-

MEDIASPORY - Badacz tematu
- Rocznik: 1992
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a ja sie nie dolacze do pytania tylko sie podziele wlasnymi spostrzezeniami... wiec tak moim zdaniem TEN TYP tak ma
niestety nie spotkalem w swoim zyciu golfa III w ktorym by nie halasowala szyba w drzwiach po jej uchyleniu lub tez calkowitemu opuszczeniu... za kazdym razem jak sie zamyka drzwi z opuszczaona szyba to slychac to charakterystyczne walniecie... w ogole zdziwlio mnie to ze te mechanizmy w golfach od szyb sa tak slabo skonstruowane
moim zdaniem to jest jedne z niedociagniec producenta takie jak np trzeszczace fotele
niestety nie spotkalem w swoim zyciu golfa III w ktorym by nie halasowala szyba w drzwiach po jej uchyleniu lub tez calkowitemu opuszczeniu... za kazdym razem jak sie zamyka drzwi z opuszczaona szyba to slychac to charakterystyczne walniecie... w ogole zdziwlio mnie to ze te mechanizmy w golfach od szyb sa tak slabo skonstruowane
moim zdaniem to jest jedne z niedociagniec producenta takie jak np trzeszczace fotele-

Imper - Members
chyba bedzie tak jak napisal ImperfectCell... tez zauwazylem ze w kazdym golfie przy zamykaniu drzwi jest charakterystyczny dzwiek szyby...
-

pawel_ns - Members