Moderator: Moderator
golf 1.4, Drogo,za drogo.
Ja po znajomości za 800 zł miałem wymienione progi+malowanie+baranek+konserwacja podłogi.
Ja po znajomości za 800 zł miałem wymienione progi+malowanie+baranek+konserwacja podłogi.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam. Szukam progów wewnetrznych i zewnetrznych do 5D, zwykłe bez nakładek. Polecacie jakies konkretne firmy producenckie ? I nastepna sprawa zabezpieczenie atykorozyjne ? Jakies sprawdzone metody ? Co i jak ?
Podziękował z góry
Podziękował z góry
- Casian
- Berbeć
Progi - sensownego blacharza w Trójmieście szukam
Dobry!
moje biedactwo potrzebuje fachowego wsparcia
znacie kogoś niedrogiego i rzetelnego?
pozdrawiam
b
moje biedactwo potrzebuje fachowego wsparcia
znacie kogoś niedrogiego i rzetelnego?
pozdrawiam
b
- mrocco
- Berbeć
Witajcie
Potrzebuję progów do 3d, może polecicie jakiegoś sprzedawce z allegro albo jakiś sklep
Pozdrawiam
I taka informacja odradzam kupna tej listwy pod zderzak (nie pasuje) szczelina jest że dwa palce można włożyć na środku
http://allegro.pl/show_item.php?item=4228761787
Potrzebuję progów do 3d, może polecicie jakiegoś sprzedawce z allegro albo jakiś sklep
Pozdrawiam
I taka informacja odradzam kupna tej listwy pod zderzak (nie pasuje) szczelina jest że dwa palce można włożyć na środku
http://allegro.pl/show_item.php?item=4228761787
-

adziok09 - Badacz tematu
Witam.
Koledzy czy takie coś http://allegro.pl/prog-lewy-prawy-vw-go ... 58817.html będie pasowało do mojego 3d '95? Blacharz mówił żeby kupić progi, a on wytnie z tego reperaturki, wstawi i zrobi baranka na czarno
z 500 pln, to drogo ?
Z góry dzięki za pomoc.
Koledzy czy takie coś http://allegro.pl/prog-lewy-prawy-vw-go ... 58817.html będie pasowało do mojego 3d '95? Blacharz mówił żeby kupić progi, a on wytnie z tego reperaturki, wstawi i zrobi baranka na czarno
z 500 pln, to drogo ?
Z góry dzięki za pomoc.
-

joo - Berbeć
Witam wszystkich
idę po kosztach i mam takie pytanie czy da rade wymienić progi niekoniecznie migomatem a zwykłą inwertorówką ? Dodam że spawacz fachowiec z zawodu aczkolwiek aut nie robi. Zdecydowałem się na takie rozwiązanie ( jeszcze nic nie zaczęte i zawsze można zmienić zdanie) bo jak poczytałem na forum to sporo kosztuje wymiana progów a po znajomości zawsze się coś zaoszczędzi ( tylko czy warto?) A może ktoś zaproponuje inne rozwiązanie np wypożyczenie migomatu ale wtedy problem z gazem również czekam na podpowiedzi i odpowiedzi
pozdrawiam
fiftfifty91
idę po kosztach i mam takie pytanie czy da rade wymienić progi niekoniecznie migomatem a zwykłą inwertorówką ? Dodam że spawacz fachowiec z zawodu aczkolwiek aut nie robi. Zdecydowałem się na takie rozwiązanie ( jeszcze nic nie zaczęte i zawsze można zmienić zdanie) bo jak poczytałem na forum to sporo kosztuje wymiana progów a po znajomości zawsze się coś zaoszczędzi ( tylko czy warto?) A może ktoś zaproponuje inne rozwiązanie np wypożyczenie migomatu ale wtedy problem z gazem również czekam na podpowiedzi i odpowiedzi
pozdrawiam
fiftfifty91
- fiftyfifty91
- Berbeć
694o87789 zadzwoń do niego ma sprzet i może tobie wymienić dogadacie sie co do kosztówfiftyfifty91 napisał(a):Witam wszystkich
idę po kosztach i mam takie pytanie czy da rade wymienić progi niekoniecznie migomatem a zwykłą inwertorówką ? Dodam że spawacz fachowiec z zawodu aczkolwiek aut nie robi. Zdecydowałem się na takie rozwiązanie ( jeszcze nic nie zaczęte i zawsze można zmienić zdanie) bo jak poczytałem na forum to sporo kosztuje wymiana progów a po znajomości zawsze się coś zaoszczędzi ( tylko czy warto?) A może ktoś zaproponuje inne rozwiązanie np wypożyczenie migomatu ale wtedy problem z gazem również czekam na podpowiedzi i odpowiedzi![]()
pozdrawiam
fiftfifty91
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe