Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Radi mk3 napisał(a):Ja myślałem zeby do nadkola przynitować pasek jakiejś grubej gumy żeby uszczelnic mozliwie tą szpare
Tez nie glupi pomysl, potem do tej gumy normalnie przykrecic nadkole jesli by byla dostatecznie gruba

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
mata i żywica sie nie sprawdzi miałem kiedyś połamane nadkole kleiłem to żywicą po jakims czasie pękało na glebie ten element narazony jest na otarcie w związku z tym pracuje zywica odpada
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
pracuje na warsztacie czasami przez przypadek przyjdzie inne nadkole wtedy opalarka i się kształtuje ale do nitować gumę i chodzi mi po głowie jedna guma bardzo sztywna albo rozetnij nadkole na pół przykręć do budy 1 cześć a drugą do błotnika a w lukę do nituj gumę albo filec
- czarus21
- Badacz tematu
czarus21 napisał(a):gumę albo filec
Jaki filc masz na mysli, bo wydaje mi sie ze bedzie wciagac wode
Lepiej gume jesli juz, i jest przynajmniej kolejna opcja zrobienia, chociaz jesli geometria blotnika sie mocno zmieni, to rozciecie nadkola nic nie da bo nie bedzie pasowac... wtedy jak wczesniej bylo napisane, do blotnika gume i z drugiej nadkole, a wszystko razem znitowac

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi