Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
ajki ja mam interes zeby tracic czas na twoja ciekawosc? czas to pieniadz
[ Dodano: 2011-12-13, 20:07 ]
na tym forum mnozy sie liczba wielkich fachowcow ja wchodze rzadko, nie mam czasu,ci co cos robia za pieniadze nie urzeduja tu czesto
[ Dodano: 2011-12-13, 20:11 ]
a pytanie o pianke w progi zadałem bo nigdy takiego go..na nie robilem ludziom,jak klient placi to robi sie tak jak trzeba
[ Dodano: 2011-12-13, 20:07 ]
na tym forum mnozy sie liczba wielkich fachowcow ja wchodze rzadko, nie mam czasu,ci co cos robia za pieniadze nie urzeduja tu czesto
[ Dodano: 2011-12-13, 20:11 ]
a pytanie o pianke w progi zadałem bo nigdy takiego go..na nie robilem ludziom,jak klient placi to robi sie tak jak trzeba
- robercik
- Badacz tematu
robercik napisał(a):na tym forum mnozy sie liczba wielkich fachowcow ja wchodze rzadko, nie mam czasu,ci co cos robia za pieniadze nie urzeduja tu czesto
co sie dziwisz to forum dla wielbicieli i pasjonatów golfa mk3 a nie jak tu co zdrutowac zeby sie kupy trzymało i najlepiej zeby jeszcze na tym zarobić
temat do zamknięcia
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
robercik napisał(a):a pytanie o pianke w progi zadałem bo nigdy takiego go..na nie robilem ludziom,jak klient placi to robi sie tak jak trzeba
równie dobrze mogłes zadać pytanie w ten sposób - Jak szybko wróci do mnie gość któremu wpuszczę pianke w progi zamiast je wymienić jak sztuka nakazuje ? i czy mocno po tym spuchnę ?
nie śmieje się , czytałem lepsze pytania

był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
prekursor napisał(a):Skoro nie wiążesz przyszłości z tym autem to pakuj tą piankę i nie zawracaj sobie głowy cięciem i spawaniem.
I omijaj duże dziury co by się nie złamał bo może wewnętrznego progu także brak. Zamiast pianki proponuje progi z tworzywa sztucznego ,to nie załatwi problemu ale zasłonisz i przynajmniej woda nie będzie miała gdzie się wchłaniać .
-

Lucek777 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
Pajdus, J a już widzialem wiele rzeczy
i dlatego mnie to śmieszy że na auto go stać,na paliwo też a na nowy próg czy wizyte u blacharza już nie.A bezpieczeństwo liczą po cenie złomu 
i dlatego mnie to śmieszy że na auto go stać,na paliwo też a na nowy próg czy wizyte u blacharza już nie.A bezpieczeństwo liczą po cenie złomu 
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON