Próbowałem w uszczelce przewiercić wiertłem 2 ale mi sie juz drugie wiertło ułamało ;| którędy można puścić kabelek do środka??Moderator: Moderator
Próbowałem w uszczelce przewiercić wiertłem 2 ale mi sie juz drugie wiertło ułamało ;| którędy można puścić kabelek do środka??
a mam jeszcze jedno pytanie możliwe żeby oryginalna lotka vw nie pasowała
bo mi jedna strona odstaje jak docisnę z lewej strony to mi prawa strona odstaje i na odwrót i tak samo jest z góra lotki albo góra dolega albo dół ;| posmarowałem klejem i przycisnąłem mocno i zakleiłem taśmą ale mi sie wydaje że sie odklei 
PabloSBT napisał(a):dzieki już otwór przewierciłema mam jeszcze jedno pytanie możliwe żeby oryginalna lotka vw nie pasowała
bo mi jedna strona odstaje jak docisnę z lewej strony to mi prawa strona odstaje i na odwrót i tak samo jest z góra lotki albo góra dolega albo dół ;| posmarowałem klejem i przycisnąłem mocno i zakleiłem taśmą ale mi sie wydaje że sie odklei

no zmatowiłem miejsce gdzie dałem klej
nie wiedziałem że tam gdzie zakładają szyby też lotki przyklejają;p jak bym wiedział wcześniej to też bym tam pojechał
ale chyba mi jutro odpadnie ta lotka to zobacze na płaskim czy prosta jest 
z szyby klei bardzo łatwo zszedł więc widać że lipny z lotki usunąłem go ściernicą listkowa w 5 min
jeździłem po różnych sklepach bo szukałem kleju soudal fix all bo znalazłem na tym forum porade z wykorzystaniem tego kleju ale nigdzie go nie mogłem znaleźć ;|
swatu jak sie nazywa ten klei i w jakim sklepie go kupiłeś
Bo ja jeździłem po supermarketach OBI Nomi i nie znalazłem kleju typowego do szyb
a i szybe też sie matuje albo jakiś podkład sie daje
bo ja na normalną szybe przykleiłem matowałem tylko lotkę 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 8 gości