Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
darkmen21 nie spróbujesz to nie zobaczysz ale przedewszystkim załatw sobie dobry pistolet do kleju a potem to juz z górki i nie kładz zbyt duzo kleju.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
swatu, tylko najgosze jest to że moja lotka na pierwszej przymiarce tez jakos nie pasowała, jak koledze wyzej, klape mam na bank prostą, a lotki nie sprawdzalem jeszcze, bo nie spodziewałem sie ze moze byc krzywa 

-

darkmen21 - Members
- Silnik: 1.8
- Nadwozie: cabrio
darkmen21, ja bym na twoim miejscu pojechał do zakładu gdzie wprawiają szyby i spytał sie ile kosztuje przyklejenie lotki jeśli do 30 zł to zakładaj u nich jak więcej to kup klej do szyb w sklepie motoryzacyjnym i sam klej ;D
* tyle że pamiętaj jak będziesz kleił żeby nie uwalić lakieru bo ja troche przybrudziłem i jak to zerwałem to mi zostało wyblakłe miejsce ;|
* tyle że pamiętaj jak będziesz kleił żeby nie uwalić lakieru bo ja troche przybrudziłem i jak to zerwałem to mi zostało wyblakłe miejsce ;|
- PabloSBT
- Members
tez mi sie troche uwaliło bo klej wypłynał ale nozyk do tapet i pasta polerska usunela klej.PabloSBT napisał(a): tyle że pamiętaj jak będziesz kleił żeby nie uwalić lakieru bo ja troche przybrudziłem i jak to zerwałem to mi zostało wyblakłe miejsce ;|
-

swatu - VIP
no właśnie też musze kupić paste polerską próbowałem papierem wodnym na mokro to zetrzeć to ładnie zeszło ale mam taki punkcik 2cm z tyblakłym lakierem po tym zabiegu ;| i jeszcze niepotrzebnie chciałem uszczelnić lotke
przykleiłem taśme na lotce i klapie tak żeby ten rowek równo pociągnąć klejem bo w niektórych miejscach mi klej wypłynął ale kolor kleju sie różni od koloru lotki ;|
przykleiłem taśme na lotce i klapie tak żeby ten rowek równo pociągnąć klejem bo w niektórych miejscach mi klej wypłynął ale kolor kleju sie różni od koloru lotki ;|- PabloSBT
- Members
-

swatu - VIP