Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jeśli chcesz dać auto do malowania wraz z blacharką to koło 3 tyś zależy ile jest przy nim roboty blacharskiej, a mało ludzi lubi robić zgniłe auta jak już robią to sie cenią. Jak samo malowanie to w 2 tyś się zmieścisz. pozdro
-

Adam20 - Czytacz
koledzy gdzie wy macie lakiernikow za 2000 mam golfa do malowania nie jest zgnity ani nic z tych rzeczy trzeba w nim zrobic badlook, wyklepac nadkola z przodu i poprawic szpachle na klapie z tylu potem calego polakierowac w czerwonym akrylu jaki bylby koszt
szukam dobrego lakiernika za rozsadna cene .
szukam dobrego lakiernika za rozsadna cene .Mój 2.0 16v GTI
-

19Kris - Berbeć
W Gdańsku byłem już u paru Lakierników i odpowiedź ta sama - "To łatwo sobie policzyć 400zł za element" , zgoza
Poprzedni właściciel wylakierował go chyba o wiele taniej, nawet boczne listwy nie były ściągane, a na wszelkich kantach lakier schodzi po przejechaniu palcem...
Poprzedni właściciel wylakierował go chyba o wiele taniej, nawet boczne listwy nie były ściągane, a na wszelkich kantach lakier schodzi po przejechaniu palcem...
- Maik
- Berbeć
haha dobre
ja mam 1,4 cl 5 drzwi i lakier za 1 litr i wszystkie badziewia do tego dałem 500zł
a to i tak niezbyt zęby polakierować całe auto musiałbym mieć 1,5litra
a lakiernik krzykną od 3tys do 4 tys w metaliku jasno zielonym
dlatego kupiłem sprzęt i maska , błotniki i progi sam już zrobiłem efekt zadowalający
ale polerka się kłania
ale wsio rozbieralne i konserwowałem z przodu i progi na cacy
tak dla siebie dokładnie
a lakiernik nawet ci nadkoli nie zdejmie tylko poleci po wieszaku
ja mam 1,4 cl 5 drzwi i lakier za 1 litr i wszystkie badziewia do tego dałem 500zł
a to i tak niezbyt zęby polakierować całe auto musiałbym mieć 1,5litra
a lakiernik krzykną od 3tys do 4 tys w metaliku jasno zielonym
dlatego kupiłem sprzęt i maska , błotniki i progi sam już zrobiłem efekt zadowalający
ale polerka się kłania
ale wsio rozbieralne i konserwowałem z przodu i progi na cacy
tak dla siebie dokładnie
a lakiernik nawet ci nadkoli nie zdejmie tylko poleci po wieszaku
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
Re: LAkierowanie..help
siema jestem nowym czlonkiem, zaden lakiernik ci n9ie pomaluje ci auta za 1500 no chyba ze jakis paprok ja terz bede swojego malowal ale nie bede placil takiej kasy mnie wyniesie tylko koszt farby jakies 3 litry
[ Dodano: 2008-09-07, 20:58 ]
takie cos ci wyjdzie jak malujesz wieczorami ja malowalem blotnik i posiadaly muszki,komary itp.. no i trzeba bylo malowac przez dzien drogi raz i wyszla igla
[ Dodano: 2008-09-07, 20:58 ]
takie cos ci wyjdzie jak malujesz wieczorami ja malowalem blotnik i posiadaly muszki,komary itp.. no i trzeba bylo malowac przez dzien drogi raz i wyszla igla
- shadow
- Czytacz
-

SYLWEEQ79 - Members
Polecam ten pistolet z dyszą 1.4 wysokociśnieniowy HP http://www.allegro.pl/item591023341_pis ... 3_1_4.html , jakiś przewód tylko nie za cienki i potrzebne końcówki do podłączenia, reduktor z odwadniaczem. NO i papiery, szpachlówka, podkład, farba
-

Adam20 - Czytacz