Malować trzeba umieć niestety, każdemu się wydaje to proste, niby wszystko ładnie na początku ale po czasie są właśnie takie cyrki... Jeden błąd mogłeś gdzieś zrobić i pozamiatane...Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
jest jedna zasada... Jak się nie umie to się daje komuś kto umie
Malować trzeba umieć niestety, każdemu się wydaje to proste, niby wszystko ładnie na początku ale po czasie są właśnie takie cyrki... Jeden błąd mogłeś gdzieś zrobić i pozamiatane...
Malować trzeba umieć niestety, każdemu się wydaje to proste, niby wszystko ładnie na początku ale po czasie są właśnie takie cyrki... Jeden błąd mogłeś gdzieś zrobić i pozamiatane... GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
słuchajcie a jeśli ja zamalowałem sprayem zderzaki na czarno to też mi to popęka
nie dawałem podkładu bo pisało na sprayu że jest do plastiku, malowałem 2 cieniutkie warstwy
nie dawałem podkładu bo pisało na sprayu że jest do plastiku, malowałem 2 cieniutkie warstwy- PabloSBT
- Members
a ja ponad 2 lata temu malowałem spray'em dół obu przednich drzwi i nadkole. to był akryl. nie był to golf ale to chyba nie ma większego znaczenia. i do dziś nic się z tym nie dzieje a kumpel jeździ do dziś i jest zadowolony 

-

DK77 - Czytacz