Moderator: Moderator

Wyciąganie cypelka da efekt w dwóch sytuacjach: nie mamy oryginalnego i sprawnego zamka pneumatycznego, lub mamy kompletnie rozładowany akumlator tak że pompka się nie uruchomi żeby blokada zadziałała.

Pozdro, możesz startować po tytuł największego napinacza na forum
  Pozdro, możesz startować po tytuł największego napinacza na forum   

A mój poprzedni post jest podparty doświadczeniem i zagwarantuje autorowi tematu otwarcie auta. Dziękuje, dobranoc
  A mój poprzedni post jest podparty doświadczeniem i zagwarantuje autorowi tematu otwarcie auta. Dziękuje, dobranoc   
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)

revor napisał(a):Od siebie jeszcze napiszę, że u mnie w golfie nie możliwym jest podniesienie rygielka po zamknięciu go z zewnątrz na tyle szybko żeby otworzyć drzwi
revor napisał(a):Człowieku akurat rozbierałem ostatnio obydwa zamki i wiem, że bez kombinacji typu odginanie drzwi, można otworzyć auto wywiercając dziurę w klamce i wkładając w nią śrubokręt. Rzeczywiście szyba ma tyle luzu, że masakra, normalnie można tam rękę włożyć

revor napisał(a):Klamka jeszcze na tył - bo taka kolega chce z powrotem założyć prawdopodobnie będzie kosztowała go z 15zł i o wiele mniej nerwów i kombinacji co będzie przy tym zakichanym odginaniu szyby

revor napisał(a):radomiak Twoja agresywność budzi szacunekPozdro, możesz startować po tytuł największego napinacza na forum

marcinkazimierz napisał(a):otwieral ktos tak golfa? bo mi sie wydaje ze przez te podwojne uszczelki nie przejdzie sznurówka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości