Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Tatusiowie i Mamuśki - jak godzicie pasję z rodziną
W temacie proszę dzielcie się swoimi spostrzeżeniami, radami, za i przeciw.
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Re: Tatusiowie i Mamuśki - jak godzicie pasję z rodziną
palio napisał(a):za i przeciw.
posiadaniu rodziny i dzieci?

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik życzymy sobie mądre z życia wzięte sytuacje, uwagi, spostrzeżenia...
Dodam coś od siebie: Nich także wypowiadają się osoby będące w stałym związku nie koniecznie małżeńskim, jak wygląda to między wami
palio napisał(a):W temacie proszę dzielcie się swoimi spostrzeżeniami, radami, za i przeciw.
Dodam coś od siebie: Nich także wypowiadają się osoby będące w stałym związku nie koniecznie małżeńskim, jak wygląda to między wami

Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
Ja ze swoją jestem prawie 2 lata różnica wieku między nami 2 lata wiadomo ona lubi co innego i ja też ale w jednym się zgadzamy Motoryzacja ! Kłótnie u nas wyglądają tak że czasami rzucamy mięsem na prawo i lewo jest też czasem tak że nie odzywamy się w racji swoich przekonań.
Panowie zawsze im przytakujcie nawet jak nie mają racji a będziecie mieć święty
,a i tak zrobicie po swojemu
Panowie zawsze im przytakujcie nawet jak nie mają racji a będziecie mieć święty
,a i tak zrobicie po swojemu-

Banita95 - Members
- Rocznik: 99
- Silnik: 2.3
- Paliwo: PB
ja ze swoją jestem 4 lata, 3 lata różnicy. Wiadomo że kobiety wolą co innego, ale generalnie nie ma jakiś zgrzytów na tym tle
kiedyś dawniej była zazdrosna że ciągle coś przy Żbiku robię, ale ostatnio się uspokoiło, sama czasem coś pomaga zrobić
po skręceniu gwintu słyszałem "niżej było opuścić i nigdzie nie jeździć" a teraz sama przypomina żeby pojechać inną drogą coby śpiące ominąć
także idzie się dogadać 
kiedyś dawniej była zazdrosna że ciągle coś przy Żbiku robię, ale ostatnio się uspokoiło, sama czasem coś pomaga zrobić
po skręceniu gwintu słyszałem "niżej było opuścić i nigdzie nie jeździć" a teraz sama przypomina żeby pojechać inną drogą coby śpiące ominąć
także idzie się dogadać -

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
ja swoja znam juz prawie 6 rok od roku jestesmy malzenstwem od 6 miesiecy mamy coreczke, no moja byla zazdrosna o mojego ex-golfa, potem juz przestawala bo widziala ze lubie to i ze mozna na moim aucie polegac (wsiadasz, palisz i jedziesz), od roku jak jestesmy po slubie jak dlugie cos przy swoim albo cos kupuje, np dywaniki petexa to pyta " a do mojego" hehe moim variatem nie chce jezdzic bo niby za duzy, byla zla ze go kupilem, bo mamy jeden wiec po co nam drugi, ale wygoda, pojemnosc no i teraz klima juz ja przekonaly hehe ogolnie nie robi mi scen typu "kochasz auto bardziej niz mnie" 

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
ja ze swoją jestem 10 lat po ślubie i jak chce coś wymienić w golfie to mówię ze sie zepsuło i wtedy kupuje co chce i w ten sposób nie ma zgrzytów 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
U mnie też nie ma zgrzytów ona wręcz mnie hamuje z moimi pomysłami bo na moje pomysły musiał bym mieć min 10k funduszu 

-

Banita95 - Members
U mnie to tylko był zgrzyt o fele
. Powiedziała że kategorycznie nie.
Ale cóż i tak postawiłem na swoim
Trochę się po
ała jak to kobieta, ale w końcu jej minęło i nawet jest zadowolona 
. Powiedziała że kategorycznie nie.
Ale cóż i tak postawiłem na swoim
Trochę się po
ała jak to kobieta, ale w końcu jej minęło i nawet jest zadowolona 
-

bambo - Moderator Globalny
- Rocznik: 98
- Silnik: 1.8 20V AGN
Ze swoją jestem prawie 5 lat
(wytrwały
) w drodze dzidzia hmm.... jeśli chodzi o temat golfa w domu to "co znowu" wiec panowie mam przesrane.. ba jak w garażu siedzę za długo to zaraz pisze smsy dzwoni kiedy będę
nie wspomnę że wścieka się jak siedzę na forum długo... chociaż ostatnio przyciemniałem szyby to rzekła " ee kochanie ślicznie ci wyszło fajnie wygląda" 
(wytrwały
) w drodze dzidzia hmm.... jeśli chodzi o temat golfa w domu to "co znowu" wiec panowie mam przesrane.. ba jak w garażu siedzę za długo to zaraz pisze smsy dzwoni kiedy będę
nie wspomnę że wścieka się jak siedzę na forum długo... chociaż ostatnio przyciemniałem szyby to rzekła " ee kochanie ślicznie ci wyszło fajnie wygląda" 
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
Radi, Co racja to racja. Moja się złościła jak robiłem chrupka i inne samochody u ojca w warsztacie przez 3dni po 10h min ale jak to z nimi bywa przeszło ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

Banita95 - Members