laptop brak systemu

Rozmowy bez żadnych ograniczeń. ;)

Moderator: Moderator

Postprzez Paweu » 9 lut 2014, o 13:10

Adrian94 napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
A te sterowniki które ściągasz w ogóle zgadzają sie ze sprzętem w twoim lapku ?


Tak,nawet pobrałem everesta i ściągam pod daną kartę.

A stery chipsetu , vga czy co tam innego są ?
Avatar użytkownika
Paweu
Members
 
Posty: 4274
Dołączył(a): 6 maja 2011, o 17:34
Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

 

Postprzez Gesiu_15 » 9 lut 2014, o 13:11

win 8 bez sterów działa net bo sam w sobie ma takie standardowe sterowniki :lol:
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3757
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Adrian94 » 9 lut 2014, o 13:15

Paweu_mk3 napisał(a):
Adrian94 napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
A te sterowniki które ściągasz w ogóle zgadzają sie ze sprzętem w twoim lapku ?


Tak,nawet pobrałem everesta i ściągam pod daną kartę.

A stery chipsetu , vga czy co tam innego są ?


Obrazek

Gesiu_15 napisał(a):win 8 bez sterów działa net bo sam w sobie ma takie standardowe sterowniki :lol:


Czytanie nie boli,tutaj mowa o win 7 64bit.
Adrian94
Czytacz
 
Posty: 107
Dołączył(a): 20 wrz 2013, o 20:26
Lokalizacja: Biały bór

Postprzez Paweu » 9 lut 2014, o 13:20

Wyszukaj brakujące stery...
Avatar użytkownika
Paweu
Members
 
Posty: 4274
Dołączył(a): 6 maja 2011, o 17:34
Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Postprzez trojeczkaGT » 9 lut 2014, o 13:20

jezeli windows 7 64 bity to sterowniki te http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=5447748

nie chca sie zainstalowac ? uruchamiasz jako admin ?
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Avatar użytkownika
trojeczkaGT
Members
 
Posty: 1742
Dołączył(a): 6 sie 2011, o 21:36
Lokalizacja: DDZ i DSW
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Adrian94 » 9 lut 2014, o 18:05

trojeczkaGT napisał(a):jezeli windows 7 64 bity to sterowniki te http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=5447748

nie chca sie zainstalowac ? uruchamiasz jako admin ?


Wyskakuje że mogły zostać nie poprawnie zainstalowane. I nie działa..
Adrian94
Czytacz
 
Posty: 107
Dołączył(a): 20 wrz 2013, o 20:26
Lokalizacja: Biały bór

Postprzez Gesiu_15 » 9 lut 2014, o 18:10

napewno masz HP 2000-2d14SW ? bo sterowniki na stronie hp powinny bez problemu podejść .
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3757
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Adrian94 » 9 lut 2014, o 18:41

Gesiu_15 napisał(a):napewno masz HP 2000-2d14SW ? bo sterowniki na stronie hp powinny bez problemu podejść .


Na pewno....
Adrian94
Czytacz
 
Posty: 107
Dołączył(a): 20 wrz 2013, o 20:26
Lokalizacja: Biały bór

Postprzez Gesiu_15 » 9 lut 2014, o 18:48

z screena co dałeś brakuje ci sterów WIFI , Ethernet ( karta sieciowa) , i raczej chipset . Pobrałeś z hp sterowniki pod win 7 64 ? co dokładnie wyskakuje ? że błąd ? czy nie wykryto takiego urządzenia ?
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3757
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Na luzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości