Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Lepiej w Polsce czy w Holandii
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
ja wczoraj wysłałem deklaracje do ZUS zeby mnie nie "ruchali" zgodnie ze słowami pewnego aktora na YT
tak czy inaczej na 10lat przed odejściem na emeryture składki z OFE przejda do ZUS (jeśli bedzie jeszcze istnial)
tak czy inaczej na 10lat przed odejściem na emeryture składki z OFE przejda do ZUS (jeśli bedzie jeszcze istnial)
- snowfox
- Czytacz
Ja zostaję z ZUSem, jak OFE przewali pieniądze to będzie można im tylko jajka pogilgać...
No i to będą pieniądze, nasze pieniądze (!) w rękach osób prywatnych, maklerów i szefów banków zagranicznych którzy są właścicielami większości Funduszy Emerytalnych... To wszystko jest naprawdę chore... I można by o tym dyskutować jeszcze cały tydzień i do żadnych wniosków byśmy nie doszli panowie...
No i to będą pieniądze, nasze pieniądze (!) w rękach osób prywatnych, maklerów i szefów banków zagranicznych którzy są właścicielami większości Funduszy Emerytalnych... To wszystko jest naprawdę chore... I można by o tym dyskutować jeszcze cały tydzień i do żadnych wniosków byśmy nie doszli panowie...
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi