W moim Manie na kursie byl przelacznik pomiedzy gorna a dolna, natomiast w Starze trzeba ja jakby puknać w bok 
Moderator: Moderator
W moim Manie na kursie byl przelacznik pomiedzy gorna a dolna, natomiast w Starze trzeba ja jakby puknać w bok 
AdamPLSieradz napisał(a):No tak to wydaje się logiczne, wogóle to problematyczne są te swiatla, bo uczylem sie jezdzic na MANIE TGL 240 a moge trafic albo na "nowego" Stara, albo na starszego Mana. Tam przełączniki są inaczej umiejscowione, a co gorsze skrzynia biegów jest innaW moim Manie na kursie byl przelacznik pomiedzy gorna a dolna, natomiast w Starze trzeba ja jakby puknać w bok

:) dasz radę
całe forum 3ma kciuki
wiem jaki to stresik gdyż w styczniu zdawałem na c+e
dasz radę
tylko bez pośpiechu,nerw wykonuj zadania jak również uważaj na przechodni i znaczki
a kategoria C jest Twoja
))AdamPLSieradz napisał(a):Widzisz kolego dokładnie to jest kwestia przyzwyczajenia:D tylko jak tu sie na egzaminie przyzwyczajac kiedy nie ma czasu, jest stres? A i boje sie jeszcze zatoczki .... niby mi wychodzila w miare ok na kursie ,ale to ogolnie jak dla mnie najtrudniejszy manewr. Oby go nie wylosować.
tzn zalezy jak Cie uczyli ale najlepszy sposob to... Tylne koło na wysokosci kraweznika, kierownica o 90stopni
dalej to lusterka czyli jak paka schowa sie tak z poł metra za kraweznik to odbijamy
i jesteśmy w domciu x)

AdamPLSieradz napisał(a):Dzieki Wam koledzy i kolezanki za wszelkie rady. Trochę mi raźniej. Tymczasem udaję się na wypoczynek. Jutro dam znac jak poszło.

AdamPLSieradz napisał(a):Oblałem. Było nas 8. Zdawałem ostatni. Kumpel przedemna. Oblał na światlach bo trafił na inną ciężarówkę i nie umiał ich włączyć. Ja dostałem Mana i Boże dopomóż nie dojechalem na łuku. Brakło 5 cm. Załamałem się bo 160 zł psu w ***. To był stres, czekałem prawie 1,5 h , jak wsiadałem nie miałem już siły i jeszcze to że kumpel nie zdał mnie rozbiło. Ogolnie zdało ledwie 2 na nas 8.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości