Moderator: Moderator
w końcu założyłem nowe lusterka, stare zostały urwane
PS. jeśli lusterka to tylko używane,ale oryginalne VW, bo kupiłem zamienniki i nie jestem zbytnio zadowolony
PS. jeśli lusterka to tylko używane,ale oryginalne VW, bo kupiłem zamienniki i nie jestem zbytnio zadowolony
-

Chudy87 - Czytacz
Tuleje na tylniej belce dzis wymienilem, 4 godz mi to zajelo,ale udalo sie :hyhy, juz nic nie puka 

moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
-

Chudy87 - Czytacz
Dzis go umylem przy weekendzie
a on mi sie zbuntowal (chyba zle umylem
) i jak wyjezdzalem z myjni to mi sie tłumik ostatni wyrwal... Musze szukac nowego..
a on mi sie zbuntowal (chyba zle umylem
) i jak wyjezdzalem z myjni to mi sie tłumik ostatni wyrwal... Musze szukac nowego..OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Opony założone na nowe aluski, umyty, wyczyszczony w środku i wyplakowany
Zamontowałem wreszcie CB na stałe bo latalo po całym aucie. Kupiłem szczęki i sprężyny na tył do hamulców i zamówiłem linki do ręcznego.
Zamontowałem wreszcie CB na stałe bo latalo po całym aucie. Kupiłem szczęki i sprężyny na tył do hamulców i zamówiłem linki do ręcznego.Ostatnio edytowano 14 mar 2009, o 22:46 przez Piotrek89, łącznie edytowano 1 raz
Mój golf, nowe fotki str 2 http://www.golf3.pl/topics2/moje-srebrn ... vt8535.htm
-

Piotrek89 - Czytacz