![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Moderator: Moderator
Brak nawiewu na nogi ! :/
Witam! Mam taki problem..nawiew na nogi mi nie dziala ani na przod ani na tyl
Normalnie na szybe i na srodek jest okej..tzn na szybe nie dmucha przez wszystkie wyjscia, tam ich jest bodajze 6 to moze z 4 dmucha..
Co to moze byc ? Moze cos z linka?
Prosze i jakies sugestie ! Pozdrawiam!
Normalnie na szybe i na srodek jest okej..tzn na szybe nie dmucha przez wszystkie wyjscia, tam ich jest bodajze 6 to moze z 4 dmucha..
Co to moze byc ? Moze cos z linka?
Prosze i jakies sugestie ! Pozdrawiam!

- KrysteK_
- Czytacz
Panowie kopalem wlasnie z tym nawiewem na nogi... powiem wam ze wg mnie jest wszystko okej...ale nadal nie wieje
cos mi sie zdaje ze nie obejdzie sie bez demontazu calej deski rozdzielczej bo nie mam pojecia co moze byc nie tak..linki wszystkie sa ok...wiec co jeszcze moglo nawalic ? Co do nawiewu na szybe to powietrze leci mi tylko z 3 kratek..
Co radzicie z tym zrobic ? Rozkopac wszystko i zrobic do konkretnie ? Pozdrawiam! 
cos mi sie zdaje ze nie obejdzie sie bez demontazu calej deski rozdzielczej bo nie mam pojecia co moze byc nie tak..linki wszystkie sa ok...wiec co jeszcze moglo nawalic ? Co do nawiewu na szybe to powietrze leci mi tylko z 3 kratek..
Co radzicie z tym zrobic ? Rozkopac wszystko i zrobic do konkretnie ? Pozdrawiam! 
- KrysteK_
- Czytacz
Jest to rezystor wstępny dmuchawy, znajduje się (zasłonięty plastykiem) przed kolanami pasażera. Wszystko jest widoczne po schyleniu się pod półeczkę z prawej strony.
Jednak może nie spalił się ten rezystor (rzadko pali się na wszystkie biegi) ale tylko wypadła może wtyczka z niego - lepiej posprawdzać, podociskać. Możliwe (był to wypadek) może ktoś kolanem uszkodził panel sterowania pod radiem i prąd nie wychodzi na rezystor z pokrętła.

Jednak może nie spalił się ten rezystor (rzadko pali się na wszystkie biegi) ale tylko wypadła może wtyczka z niego - lepiej posprawdzać, podociskać. Możliwe (był to wypadek) może ktoś kolanem uszkodził panel sterowania pod radiem i prąd nie wychodzi na rezystor z pokrętła.

-

Zico63 - Members
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy