Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

marcinkoz2910 - Members
misza_wolsztyn, mam taki sam klimatronik! To jest klimatronik firmy diavia. Pod maską powinieneś mieć naklejkę z logiem firmy diavia. Te klimatyzacje są widocznie awaryjne. Na początku moja nie grzała na nogi i na twarz. Później coś nie łączyło pod maską tam gdzie jest bezpiecznik. Po jakimś czasie zaczął pojawiać się taki sam komunikat jak u Ciebie. A od kilku dni mam spalony przewód tam przy bezpieczniku i najgorsze jest to, że klima mi nie działa
szyby parują i jest strasznie zimno w środku
wkurwić się można
Z tym, że moja klima była wstawiana przed odbiorem samochodu z salonu. Mam na nią pełne papiery i wpis w książce serwisowej.
Może macie jakieś namiary do firmy, która zajmuje się naprawą klimatyzacji samochodowych. Bierze stosunkowo tanio za usługi i jest w okolicach Warszawy- kierunek Nowy Dwór Mazowiecki
szyby parują i jest strasznie zimno w środku
wkurwić się można
Z tym, że moja klima była wstawiana przed odbiorem samochodu z salonu. Mam na nią pełne papiery i wpis w książce serwisowej.
Może macie jakieś namiary do firmy, która zajmuje się naprawą klimatyzacji samochodowych. Bierze stosunkowo tanio za usługi i jest w okolicach Warszawy- kierunek Nowy Dwór Mazowiecki

-

Sistemo - Czytacz
Ja moge polecic firme Euro-Klima w Warszawie na ul. Szyszkowej 68 http://www.euro-klima.pl/polish/index.html
- Igorr
- Czytacz
Ten serwis jak i większość innych pewnie nie będzie chciał dotknąć się do mojej Diavi
wkurwić się można 
wkurwić się można 
-

Sistemo - Czytacz
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy