Moderator: Moderator
tez tego nie rozumiemEero napisał(a):Naprawdę nie rozumiem dlaczego wielu ludzi na tym forum sugeruje jakieś dziwne terminy wymiany filtrów?
czy to tak trudno wyjac filte i zobaczyc w jakim jest stanie chyba kazdy potrafi na oko ocenic czy jest czysty czy brudny.
swatu napisał(a):tez tego nie rozumiemEero napisał(a):Naprawdę nie rozumiem dlaczego wielu ludzi na tym forum sugeruje jakieś dziwne terminy wymiany filtrów?czy to tak trudno wyjac filte i zobaczyc w jakim jest stanie chyba kazdy potrafi na oko ocenic czy jest czysty czy brudny.
ja u siebie filtry wymieniam za kazdym razem przy okazji zmiany kół,czyli zima wiosna.
Eero napisał(a):Filtra paliwa nie trzeba wymieniać wcale
radomiak napisał(a):Eero napisał(a):Filtra paliwa nie trzeba wymieniać wcale
z tym sie nie zgodze a dla tego ze kiedys zamarzl mi filtr paliwa (zrobila sie w nim galareta) i 0 jazdy po wymianie jak reka odioł. jesli mamy ich nie wymieniac to nie robili by ich
a 2 sprawa filtr przeciwpylkowy wymienialem go ostatnio bo parowaly mi szyby po wymianie ok (byl zasyfiony i mokry) i co jesli nie przejechalem ilosci km mialem go nie wymieniac??
filtr oleju wymieniam zawsze przy zmianie oleju a powietrza przeciwpylkowy i paliwa zawsze przed zima.
). Filtr oleju wymienia się przy każdej wymianie oleju więc o nim rozpisywać się nie będę.
, natomiast z czystej ciekawości podjadę chyba jutro do serwisu i się dowiem (mam po drodze z pracy
)
Eero napisał(a):Niektóre naprawde nie są takie drogie.
Eero napisał(a):463 zł

Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości