Ja znam kogoś kto ma duuuuużo tatuaży w różnych miejscach ciała i powiedział mi że najbardziej bolało go na nadgarstku od strony wewnętrznej.vankris napisał(a):Snejk18 napisał(a):vankris napisał(a):przecież to nie boli
Podobno jak wchodzą na miejsce, gdzie jest kość zaraz pod skurą, to boli... Ale ja się nie znam, bo nie mam żadnego tatuażu... jeszcze
ja mam 3 tattoo i jakoś nie odczuwałem wielkiego bólu bym musiał zaciskać zęby
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Igorr
- Czytacz
Fuck i wszystko jasne
nie polecam tego czytac ...
Tak sie traktuje czarnych pedałów w Stolicy
Historia nie prawdziwa
Ból jest zalezy gdzie sie robi.... ja mam tatuaże to ból mam pierwsze 10 15 minut a póżniej ból jest już przyjemny i dlatego robie kolejne i kolejne ... co do tatuazu kluby to nic złego kochasz klub to robisz herb na ciałku, ja sam ma dwie (L) na reku.... i mam ******** na to co ktos myśli o tym negatywnie ..
nie polecam tego czytac ...
Tak sie traktuje czarnych pedałów w Stolicy
Historia nie prawdziwa
Ból jest zalezy gdzie sie robi.... ja mam tatuaże to ból mam pierwsze 10 15 minut a póżniej ból jest już przyjemny i dlatego robie kolejne i kolejne ... co do tatuazu kluby to nic złego kochasz klub to robisz herb na ciałku, ja sam ma dwie (L) na reku.... i mam ******** na to co ktos myśli o tym negatywnie ..
-

Legionista - Members