www.allegro.pl lub na forum www.forum.vwgolf.pl w dziale "sprzedam" można coś wygrzebaćmagda napisał(a):Moze macie jakies namiary gdzie moge te czesci tanio dostac.
Moderator: Moderator
www.allegro.pl lub na forum www.forum.vwgolf.pl w dziale "sprzedam" można coś wygrzebaćmagda napisał(a):Moze macie jakies namiary gdzie moge te czesci tanio dostac.
Naprawial ktos szyberdach calkowicie nie dzialajacy? czy to sie opłaca ?

Stefan Lufka napisał(a):cześć. ja mam inny problem z szyberdachem.Jak tylko przygrzeje słońce to przestaje reagować na przyciski .Nie mogę zamknąć ani otworzyć .Może ktoś miał takie przypadki ?
jak wykombinujesz cos ze nie bedziesz mial z tym problemu to daj znac, a jesli ja cos zrobie ze bedzie git to tez sie pochwale.
tylko musisz uwazac przy wyciaganiu tego silniczka zeby nie pobrudzic wlasnie i nie polamac sobie tych "zaczepow" co trzymaja zaslepke silniczka, czyli innymi slowy sufitu zebys se nie popsól
Poza tym tez mam czysty sufit
) ale jak mi sie polamala prowadnica (rzecz jasna lewa) to sufit trza bylo zdjac
Pozdro
zastanawiam sie wlasnie nad ta wymiana, a jaki jest koszt silniczka a jaki zamontowania zwyklej galki do manualnego otwierania szyber dachuUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości