Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
swieci sie kontrolka od swiec zarowych
Witam wszystkich panowie mam problem gdy przekrece zaplon i odpale samochod to mruga mi caly czas kontrolka od swiec zarowych. Gdzie moze byc problem? Moj samochod to golf III 1.9Tdi 1Z 90km
- Macko0118
- Czytacz
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Paweu_mk3 ci tu podeslał temat
kontrolka od świec żarowych może oznaczać włącznik swiatła stopu . Znajduje się nad pedałem hamulca
zobacz sobie czy masz stop jak nie to wiesz gdzie wina lezy . Jak nie będzie to włacznik to problem będzie z przekaźnikiem od świec zarowych lub niesprawny czujnik temperatury 
kontrolka od świec żarowych może oznaczać włącznik swiatła stopu . Znajduje się nad pedałem hamulca
zobacz sobie czy masz stop jak nie to wiesz gdzie wina lezy . Jak nie będzie to włacznik to problem będzie z przekaźnikiem od świec zarowych lub niesprawny czujnik temperatury 
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
palio napisał(a):Możliwe, że auto wpada w tryb awaryjny. Musisz podać błędy i robić komplet logów.
x2, poza tym co to za mechanik który sprawdził błędy, skasował a nie rozkminił nad tym, czy to nie będzie usterka do naprawy. Sam podłącz, wklej tutaj co wyszło...
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1