no zależy jakich soczewek, bo z doswiadczenia wiem, ze soczekwa soczewce nierównaZico63 napisał(a):do Golfa 3 tuningowych, np "soczewek" - toż to kupa śmiechu i sposób do zabicia się.
Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Zico63 napisał(a):Może nieprecyzyjnie to określiłem, chodzi o "Niebezpieczne zakręty
Precyzyjnie określiłeś jest w kodeksie droga kręta .
Zainteresowanych oznaczeniem jej odsyłam do lektury :
http://www.archiwum.watra.pl/peryskop/82znakipl.htm
-

Gofer - Gaduła
nie inwestoj w przeciwmgielne, bez sensu pomogą tylko w mgle.
popieram pomysl z żarowkami to moze sporo pomóc.
lampy firmy DEPO to dosyc dobry zamiennik. okolo 90pln sztuka
popieram pomysl z żarowkami to moze sporo pomóc.
lampy firmy DEPO to dosyc dobry zamiennik. okolo 90pln sztuka
- Daniel1886
- Czytacz
zgadzam sie ori halo swieca mizernie
ale jedno co zauwazylem prozaiczna zmiana szkla reflektorow czy to glownych czy halo zmienia diametralnie widocznosc ... tak samo lekko przetrzec swiatla od srodka ale tak aby nie zetrzec odblysnika, tak samo z halo wyczyscic soczewke i mozna naprawde tanio a bardzo skutecznie zwiekszyc bezpieczenstwo... przekazniki tak samo duzo pomagaja w golfach sa spore straty na swiatlach
ale jedno co zauwazylem prozaiczna zmiana szkla reflektorow czy to glownych czy halo zmienia diametralnie widocznosc ... tak samo lekko przetrzec swiatla od srodka ale tak aby nie zetrzec odblysnika, tak samo z halo wyczyscic soczewke i mozna naprawde tanio a bardzo skutecznie zwiekszyc bezpieczenstwo... przekazniki tak samo duzo pomagaja w golfach sa spore straty na swiatlach
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe