Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
orpheus napisał(a):PiJey, tak zmieniając temat, do czego służy w Twoim aucie to coś czarnego na przodzie maski?
Pewnie chodzi o bra moze zabezpieczac maske przed odpryskami kamyczkow lub poprostu wygladac innych zastosowan chyba niema czesto mozna takie cos zobaczyc na zlotach

Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
Panowie błagam pomozcie .. przyznam sie nie czytalem tego tematu ze wzgledu na brak czasu mam małe pytanie
mialem lampy w swojej mk3 H4 a dzis kupiłem lampy in pro H7 od kolegi i wtyczki nie pausja co mozna zrobic
jak bym zalozyl wtyczki od h7 to bedize dobrze cyz nie da sie tak
blagam pomozcie
mialem lampy w swojej mk3 H4 a dzis kupiłem lampy in pro H7 od kolegi i wtyczki nie pausja co mozna zrobic
jak bym zalozyl wtyczki od h7 to bedize dobrze cyz nie da sie tak
blagam pomozcie-

Majkel-wsa - Czytacz
w lampach h4 i h7 sa rózne wtyczki ale jak bedziesz wyciagał całe lampy tam są dwa rodzaje wtyczek owalna i chyba kwadratowa.musisz zobaczyc czy te sa dobre jak nie to idzie dokupic przejściówki.napewno patrzyłes na wtyczki zaraz za żarówka one nie pasuja.
- andrzejg3
- Czytacz
Dzieki kolego
akurat mialem takie wtyczki owalne jak przy h4 wiec nie bylo zadnego problemu a juz sie balem z ekupilem namarne
pozdrawiam i milego weekendu zycze
akurat mialem takie wtyczki owalne jak przy h4 wiec nie bylo zadnego problemu a juz sie balem z ekupilem namarne
pozdrawiam i milego weekendu zycze-

Majkel-wsa - Czytacz
a ja mam takie strucie miałem H4 i zmienilem na H7 H7 HELLA a'la golf IV
i wszystko ładnie swieci dlugie i krotkie ale nie swieca postoje wiecie moze co moze byc prosze pomoszcie
i wszystko ładnie swieci dlugie i krotkie ale nie swieca postoje wiecie moze co moze byc prosze pomoszcie
vw golf VR6
vw golf 1.8
vw golf 1.8
-

artur9024 - Czytacz
artur9024, dochodzi prąd do kostek do lampy? od tego należy zacząć i zobaczyć czy zasilanie dochodzi po włączeniu postoju
druga sprawa to sprawdź czy masz tam w ogóle sprawne żarówki
i czy dobrze siedzą w gniazdach na swoich miejscach
druga sprawa to sprawdź czy masz tam w ogóle sprawne żarówki
i czy dobrze siedzą w gniazdach na swoich miejscach-

marcinkoz2910 - Members
wez zaróweczke na kabelkach i dotykaj stykow jak sie zaswieci znaczy prad jest.artur9024 napisał(a):a czy prod dochodzi to nie wiem jak sprawdzic bo nie mam miernika
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam!
Z uwagi na liczne zapytania o schemat, zapowiadany przez mnie na podstronie 1, i ze względu na to że czas jakiś nie było go widać - poprawiłem post i jest tam widoczny ten schemat a dodatkowo, podaję linka do posta z poradą - jak ja to zrobiłem u siebie:
http://www.golf3.pl/topics4/przekazniki ... 9acb548bba
I jeszcze uproszczony schemat z przekaźnikiem. Tak podłączony, oszczędza jedynie włącznik główny świateł, ale i to warto.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ac ... a0c85.html
Z uwagi na liczne zapytania o schemat, zapowiadany przez mnie na podstronie 1, i ze względu na to że czas jakiś nie było go widać - poprawiłem post i jest tam widoczny ten schemat a dodatkowo, podaję linka do posta z poradą - jak ja to zrobiłem u siebie:
http://www.golf3.pl/topics4/przekazniki ... 9acb548bba
I jeszcze uproszczony schemat z przekaźnikiem. Tak podłączony, oszczędza jedynie włącznik główny świateł, ale i to warto.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ac ... a0c85.html
-

Zico63 - Members