Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozycyjne w kierunkach ?
Witam. Daloby rade zrobic tak, zeby kierunki swiecily ciaglym swiatlem ? ale nie z zarowki ktora jest do kierunka, ale wstawic jakas inna, zeby przy wlaczeniu swiatel swiecily tak delikanie. Cos takiego jak jest na tym obrazku na gorze z logo forum. w miare legalne, czy niebiescy moga sie przyczepic ?
- marcoss18
- Czytacz
Wyjmujesz żarówke ze światłem pozycji z lamp, przedłużasz sobie kable lutujac ze zwykłym przowodem 12V żeby dosięgneły do kierunków, wyjmujesz kierunkowskazy, wypalasz lutownicą lub wywiercasz małym wiertełkiem dziury żeby żarówki od pozycji weszły i wkładasz i masz
Tylko dziury zrób odpowiednio równo. A czy to legalne? nie za bardzo... ale jedni sie przyczepią, drudzy nie
W razie czego możesz przy nich włożyć żarówki spowrotem w seryjne miejsce, a potem znowy zmienić
Jak czegos nie będziesz wiedział to pisz na PW
Masz zdjęcie jak to u mnie wyglada:
POMOGŁEM
Tylko dziury zrób odpowiednio równo. A czy to legalne? nie za bardzo... ale jedni sie przyczepią, drudzy nie
W razie czego możesz przy nich włożyć żarówki spowrotem w seryjne miejsce, a potem znowy zmienić
Jak czegos nie będziesz wiedział to pisz na PW
Masz zdjęcie jak to u mnie wyglada:
POMOGŁEM

-

Achtel - Badacz tematu
-

Achtel - Badacz tematu
jezeli usterka jest mozliwa do naprawienia przy policjancie to ci nie moga zabrac dowodu - zlapia przyczepia sie bierzesz kombinerki i przy gliniarzu ucinasz kabel - i po klopocie
-

strzeliniasty - Members
strzeliniasty napisał(a):jezeli usterka jest mozliwa do naprawienia przy policjancie to ci nie moga zabrac dowodu - zlapia przyczepia sie bierzesz kombinerki i przy gliniarzu ucinasz kabel - i po klopocie
Po co kombinerki ? przecież wystarczy wyjąć żarówke z kierunków i wsadzić w seryjne miejsce
marcoss18 napisał(a):I zabiora dowod za brak postojowkihaha
na szczescie zrobilem tak, ze w 2 min wyciagne zarowke z kierunku i wloze ja do lampy.
Raczej 30s roboty
a zabrać dowodu, nie zabiorą jeśli przełożysz przy nich
Ryzykowne, ale za to jaki efekt

-

Achtel - Badacz tematu