Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
rocznik auta 1994 i w tym moim modelu nie było zakładane immo za dopłatą. rozebrałem dwa pilociki i nie miały one tego ciulstewka od immo, do stacyjki nie jest podpięta kostka immo wg. stacyjka bez immo. nie znalazłem nigdzie puszki immo mam rozebrany dosłownie cały kokpit.
i co teraz ?
i co teraz ?
- brandol
- Berbeć
no to mi się tu nasuwa opcja z przekaźnikiem nr 12 od pompy paliwa albo pompa
czyli układ zasilania paliwem
ewentualnie układ zapłonowy WN czyli cewka lub rozdzielacz napięcia
czyli układ zasilania paliwem
ewentualnie układ zapłonowy WN czyli cewka lub rozdzielacz napięcia
-

marcinkoz2910 - Members
brandol napisał(a):rocznik auta 1994 i w tym moim modelu nie było zakładane immo za dopłatą. rozebrałem dwa pilociki i nie miały one tego ciulstewka od immo, do stacyjki nie jest podpięta kostka immo wg. stacyjka bez immo. nie znalazłem nigdzie puszki immo mam rozebrany dosłownie cały kokpit.
i co teraz ?
kolego ja w kluczyku tez nie mam żadnego imo (auto 94r) zresztą wyciągnąłem grot i przełożyłem do pilota (scyzoryk).
http://www.golf3.pl/topics4/silnik-przy ... ht=#270743 przerabiałeś ? jeśli masz orki zamek to powinieneś mieć tą skrzyneczkę, wyciągnij ją złap lutownice i przetop każde miejsce z cyną (zajmie ci to z pół godziny)
by golf
- Lukasz_golf_1,4
- Czytacz
nie mam tej skrzyneczki w moim golfie. do czego słuzy styk P przy kostce od stacyjki?
[ Dodano: 2011-01-24, 11:39 ]
problem rozwiązany, przyczyną było brak przejścia przez tablice bezpiecznikową czarnego kabla który idzie do cewki WN + od stacyjki
rozwiązałem ten problem ze pociągłem bezpośrednio od stacyjki od tego czarnego kabla do cewki WN pod czarny kabel omijając tablice bezpiecznikową.
dziękuje wam wszystkim ze moja maszyna znowu ożyła. już jej nikt nie zatrzyma ... :bigok:
[ Dodano: 2011-01-24, 11:39 ]
problem rozwiązany, przyczyną było brak przejścia przez tablice bezpiecznikową czarnego kabla który idzie do cewki WN + od stacyjki
rozwiązałem ten problem ze pociągłem bezpośrednio od stacyjki od tego czarnego kabla do cewki WN pod czarny kabel omijając tablice bezpiecznikową.
dziękuje wam wszystkim ze moja maszyna znowu ożyła. już jej nikt nie zatrzyma ... :bigok:
- brandol
- Berbeć