Moderator: Moderator
Wszystko jest ok, prawdopodobnie po demontarzu licznika wskazowka opadla. Po właczeniu zaplonu powinna sie ustawic na bialej kresce a nastepnie wskazac poziom paliwa. Jezeli tak jest to ok
To nie tylko samochód lecz kawałek życia..
moj-golf/golf-iii-1-8-adz-t51854.html
moj-golf/golf-iii-1-8-adz-t51854.html
- suchyvw
- Badacz tematu
Witaj u mnie po wyłączeniu zapłonu spada poniżej białej kreski i chyba wszystko jest ok tak jak i u Ciebie. Zauważyłem ze kazdy golf ma z czujnikiem paliwa jakiś problem po włączeniu zapłonu raz pokazuje ze mam pół zbiornika a za chwile wiecej lub mniej.
- marko17243
- Berbeć
Też tak mam zaleje pojeżdżę zgaszę auto odpalę i wskazówka nie pozostaje na poprzedniej pozycji. Zastanawia mnie tylko to kiedy mam realny stan paliwa. Czy teraz jak jest poza białą kreską czy jak ręcznie nastawię ją na białą kreskę i zostawię. Lecz wtedy automatycznie stan baku mi się zwiększa.
- enioTcz
- Berbeć
Jaki licznik? VDO, TRW, MotoMeter? Wskazówka jest za nisko i może oszukiwać, musisz ją lekko podnieść, ok 1mm od kreski ma się znajdować wskazówka. Dodaje fotkę mojego VDO.

Szaleństwo czy głupota? Po prostu PASJA na zawsze. . .
-

pawel66600 - Czytacz
jest ok u mnie teżponiżej jest
a i tak nigdy nie dowiesz sie ze wskazówki ile dokłądnie masz w baku paliwa to jest orietacyjne taksamo jak wskazanie temperatury lub predkosci
u mnie oryginalnie powinny byc felgi 13 mam 14 i predkosc jest przekłąmywana wg nawigacji i jak mnie złapali suszarką o około 1 -2 km wienc pokazuje idealnie a w innych autach jest nawet 7 km mniej jak na liczniku
a i tak nigdy nie dowiesz sie ze wskazówki ile dokłądnie masz w baku paliwa to jest orietacyjne taksamo jak wskazanie temperatury lub predkosci
u mnie oryginalnie powinny byc felgi 13 mam 14 i predkosc jest przekłąmywana wg nawigacji i jak mnie złapali suszarką o około 1 -2 km wienc pokazuje idealnie a w innych autach jest nawet 7 km mniej jak na liczniku
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
zatankuj do pełna i zobacz czy pokazuje full czy jest poniżej full, jak jest poniżej to musisz ją podnieść, jak jest równo to też bym ją podniósł minimalnie, ale jak pokazuje poza skale full to znaczy ze jest ok i bym wyżej nie podnosił
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

marcinkoz2910 - Members
Ja ostatnio negatyw w liczniku robiłem i oczywiście musiałem wskazówki powyjmować. Niby wszystko dobrze złożyłem z powrotem, ale dzisiaj tankowałem i wskazówka paliwa rano była trochę poniżej połowy, a po południu powyżej
Także nie wiem, może te czujniki poziomu paliwa tak mają 
Także nie wiem, może te czujniki poziomu paliwa tak mają 
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe