Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Immobiliser
witam mam taki problem z Immobiliserem.gdy pale auto to za sekunde zgasnie. tak mysle ze to jest jego wina bo ojciec ma tez auto z immo i jak było uszkodzone to odpalał i zaraz zgasł. wiecie jak to odłaczyć???
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
proponuje jak muj brat wyjąc imo i przykładac przy odpalaniu pastylke
problem z imo? można pastylke na stałe przykleic i po problemie przyklejają w środku albo do serwisu lub kogoś zamujującegosie tym
a mnie jeszcze zastana wia czy można przekłądac tą puszke z której wychodzą przewody do cewki w stacyjce?
problem z imo? można pastylke na stałe przykleic i po problemie przyklejają w środku albo do serwisu lub kogoś zamujującegosie tym
a mnie jeszcze zastana wia czy można przekłądac tą puszke z której wychodzą przewody do cewki w stacyjce?
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Pastylkę jak wyjmiesz z kluczyka to przyłóż ją koło stacyjki, a najlepiej jak koledzy piszą to zdejmij obudowę kierownicy i przyklej ją na stałe.
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
-

Marian0753 - Badacz tematu
Marian0753 napisał(a):Pastylkę jak wyjmiesz z kluczyka to przyłóż ją koło stacyjki, a najlepiej jak koledzy piszą to zdejmij obudowę kierownicy i przyklej ją na stałe.
Co ma dać przyklejenie pastylki do anteny? Jeśli nie czyta kodu z kluczyka to tak samo nie zczyta gdy będzie przyklejona. Immobilizer się rozprogramował i koniec.
- AREK_GDYNIA
- Berbeć
Marian0753, no ale co mu to pomoże jak i tak nie odpala
Najczęściej w golfach powstają zimne luty w sterowniku trzeba go wyjąć i poprawić luty u mnie pomogło
elektryka/co-to-za-blad-t10143.html
a jak nie to udać się do elektryka i deaktywować immo koszt od 50zł w górę
inne wyjście to emulator jak kolega pisał wcześniej
Najczęściej w golfach powstają zimne luty w sterowniku trzeba go wyjąć i poprawić luty u mnie pomogło
elektryka/co-to-za-blad-t10143.htmla jak nie to udać się do elektryka i deaktywować immo koszt od 50zł w górę
inne wyjście to emulator jak kolega pisał wcześniej
-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1