dobra dzieki musze kupic i podpiac bo w miejscu gdzie robia przeglady gosc powiedzial ze to musi byc bo inaczej bedzie problem he.
mogl bys mi cos pomoc w moim temacie?? oto link
http://www.golf3.pl/topics10/-cieknie-olej-ratunku-vt35154.htm#308516
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
michail55 napisał(a):dobra dzieki musze kupic i podpiac bo w miejscu gdzie robia przeglady gosc powiedzial ze to musi byc bo inaczej bedzie problem he.
mogl bys mi cos pomoc w moim temacie?? oto link
http://www.golf3.pl/topics10/-cieknie-olej-ratunku-vt35154.htm#308516
problem bo nie masz regulacji świateł? przecież to nie jest obowiązkowe ja też nie mam. Mam tylko instalacje do tego i nie zakładam
-

rufi89 - Badacz tematu
A przypadkiem nie masz ksenonu włożonego bo tylko tam wymagana jest regulacja. Przecież nawet nie mając elektrycznej w światłach jest regulacja manualna. Jeśli nie masz ksenonów to proponuje zmienić stacje diagnostyczną.
- michaal
- Badacz tematu
Witam.
Potrzebuje Waszej pomocy. Mam dziwną sytuację. Otóż jak kupiłem golfa musiałem wymienić w nim reflektor. Wszystko było bajabongo prócz tego że silniczek regulacji w wymienionej lampie podczas jazdy nie wiedzieć kiedy urwał się. Szukam od jakiegoś czasu takie silniczka ale wszyscy sprzedawcy proszę mnie o podanie jego symboliki. Tylko jak i skąd skoro nie mam tego silniczka a w drugim reflektorze jest inny ponieważ jest starszy model reflektora i tamten nie pasuje do tego. Moje oznaczenia lapmy wymienionej to 1H6941017AJ (to nie jest oryginał tylko zamiennik)
Potrzebuje Waszej pomocy. Mam dziwną sytuację. Otóż jak kupiłem golfa musiałem wymienić w nim reflektor. Wszystko było bajabongo prócz tego że silniczek regulacji w wymienionej lampie podczas jazdy nie wiedzieć kiedy urwał się. Szukam od jakiegoś czasu takie silniczka ale wszyscy sprzedawcy proszę mnie o podanie jego symboliki. Tylko jak i skąd skoro nie mam tego silniczka a w drugim reflektorze jest inny ponieważ jest starszy model reflektora i tamten nie pasuje do tego. Moje oznaczenia lapmy wymienionej to 1H6941017AJ (to nie jest oryginał tylko zamiennik)
babaluba....
- babalubabanana
- Berbeć
babalubabanana napisał(a):Witam.
http://www.golf3.pl/topics4/silniczki-r ... t34413.htm
-

rufi89 - Badacz tematu
Wielkie dzięki za pomoc. Zaraz zacznę działać i szukać.
Ps.
Tylko skąd mam teraz wiedzieć który będzie pasił do mojej lampy ?
Ps.
Tylko skąd mam teraz wiedzieć który będzie pasił do mojej lampy ?
babaluba....
- babalubabanana
- Berbeć