Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
czyli jasne jest że mają działać współnie a jeśli tak nie jest to jednakl kable albo uszkodzenie samego siłownika. Jeszcze pytanie czy zamek kierowcy przy ruszeniu kluczykiem otwiera się się elektrycznie czy po prostu otwierasz go kluczykiem mechanicznie. W drugim przypadku uszkodzenie będzie w włączniku w siłowniku master kierowcy, a druga awaria że z pilota otwiera się jedna strona to już jusi być kwestia przerwy w okablowaniu.
- pablomed
- Members
zamek otwiera sie raczej mechanicznie. raz juz mialem przerwe na kablu ale pozniej wszystko dzialalo poprawnie wiec wydaje mi sie ze to silownik i na dodatek ten jego dziwny odglos
[ Dodano: 2012-08-27, 14:46 ]
witam ponownie postanowiłem wymienić siłownik i teraz z pilota otwieraja i zamykaja sie drzwi kierowcy i pasazera ale z kluczyka otwieraja sie tylko drzwi kierowcy a zamykaja sie kierowcy i pasazera. natomiast od strony pasazera z kluczyka otwieraja i zamykaja sie oboje drzwi. co moze byc nie tak?
[ Dodano: 2012-08-27, 14:46 ]
witam ponownie postanowiłem wymienić siłownik i teraz z pilota otwieraja i zamykaja sie drzwi kierowcy i pasazera ale z kluczyka otwieraja sie tylko drzwi kierowcy a zamykaja sie kierowcy i pasazera. natomiast od strony pasazera z kluczyka otwieraja i zamykaja sie oboje drzwi. co moze byc nie tak?
- toma85
- Berbeć