Kiedys bylo wszystko ok ale teraz po otwarciu bagaznika nie zapala sie swiatelko... W moim poprzednim golfie (MK II ) krancowka od wlaczania swiatelka miescila sie na lewym parapecie a tutaj jej nie ma.. Gdzie ona jest i jaka moze byc przyczyna mojej ciemnosci??;-)Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Brak światła w bagazniku - pomocy :-)
Drodzy forumowicze mam nadzieje ze znajdziecie chwilke i pomozecie mi rozwiazac moj problem "Ciemnego bagaznika"
Kiedys bylo wszystko ok ale teraz po otwarciu bagaznika nie zapala sie swiatelko... W moim poprzednim golfie (MK II ) krancowka od wlaczania swiatelka miescila sie na lewym parapecie a tutaj jej nie ma.. Gdzie ona jest i jaka moze byc przyczyna mojej ciemnosci??;-)
Kiedys bylo wszystko ok ale teraz po otwarciu bagaznika nie zapala sie swiatelko... W moim poprzednim golfie (MK II ) krancowka od wlaczania swiatelka miescila sie na lewym parapecie a tutaj jej nie ma.. Gdzie ona jest i jaka moze byc przyczyna mojej ciemnosci??;-)OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
[ Dodano: 2009-10-09, 23:00 ]
wyłącznik lampki znajduje się w zamku bagażnika. Przyczyna braku światła, to może być uszkodzony ten włącznik
wyłącznik lampki znajduje się w zamku bagażnika. Przyczyna braku światła, to może być uszkodzony ten włącznik
-

gregorek35 - Czytacz
dokładnie sprawdź włącznik w zamku kalpy
musisz zdjąć tapicerkę kalpy i do zamka idą przewody z wtyczką, wyjmij ją i jak zaświeci światełko to masz uszkodzony włącznik w zamku a jak nie to albo żarówka do wymiany albo uszkodzony przewód w przelotce gumowej pomiędzy kalpą bagażnika a karoserią
musisz zdjąć tapicerkę kalpy i do zamka idą przewody z wtyczką, wyjmij ją i jak zaświeci światełko to masz uszkodzony włącznik w zamku a jak nie to albo żarówka do wymiany albo uszkodzony przewód w przelotce gumowej pomiędzy kalpą bagażnika a karoserią
-

marcinkoz2910 - Members
Ok dzieki bardzo!! wtyczka sobie wypadla po prostu
taka pierdolka ale trzeba wiedziec gdzie zajrzec 
taka pierdolka ale trzeba wiedziec gdzie zajrzec 
OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

swatu - VIP
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

swatu - VIP
aaaaaaaa
myslałem ze lampkę ja tez mam to odkryte fotke z netu wziałaem a boczek samemu mozna zrobic z mdf-u 
myslałem ze lampkę ja tez mam to odkryte fotke z netu wziałaem a boczek samemu mozna zrobic z mdf-u 
-

swatu - VIP
-

swatu - VIP