Wiesz że tak naprawdę to nie zwróciłem uwagi. Dlatego pytałem gdzie powinny się znajdować. Jeśli ich tam nie będzie poprowadze je bo już mam dość tej ciemności
Nie wiem czy nie lepiej spisywałaby się będąc za probiem i oświetlając centralnie bagażnik ale znowu można by ją uszkodzić przewożąc coś.No ale wszystko ma swoje plusy i minusy hehe
U mnie też ciemno, a najgorsze jest to że nie ma nawet śladu po lampce:( jakie tam mają iść kable, chodzi mi o ich kolor, bo nie znalazłem tam żadnej luźnej wtyczki i nie wiem od czego zacząć
Musi to być wtyczka 2-przewodowa z przewodami o kolorach czerwono-białym i brązowo-czerwonym. Nie ma takiej opcji by tego gdzieś tam nie było; nawet CL-e miały - czyli wersje powiedzmy niebogate.
Powinna wyglądać tak, kolory oczywiście inne, te co podałem:
A wepnij Kolego jeszcze zwykłą żarówkę - co będzie. Diody czasem lubią świecić w warunkach w jakich nie powinny; wystarczy drobny przepływ (np. przez brudny włącznik)!
znalazłem powód ciągłego świecenia lampki:) włącznik lata luźno pod tapicerką klapy, tylko teraz narodził się kolejny problem nie wiem gdzie on powinien być, ręką nie wyczułem żadnego mocowania, także dalej mi się w bagażniku nie świeci:(