Witam serdecznie ,
Ułamała mi się klamka od schowka ( wersja bez poduszki pow) i nie mogę go otworzyć a mam tam ważne rzeczy w środku , jak otworzyć ten schowek , ma ktoś pomysł ?
Nie chcę na siłę ciągnąc , mówią mi tu że w takim przypadku trzeba cały schowek wymieniać prawda to ?
Pozdrawiam serdecznie ,
Maciej
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

marcinkoz2910 - Members
Zamek schowka?
Czolem wszytskim.
Wczoraj z nudow siedzac na parkingu chcialem zobaczyc jak dziala zamek w schowku , zamknal sie fajnie idealnie leciutko
tylko problem tkwi w tym ze nie chce sie otworzyc od tamtej pory , nie moge przekrecic kluczykiem wgl probowalem jednym i drugim i lipa.
Panowie pomocy !, nie chce demontowac go ani nic tylko pytanie jak go otworzyc, bo mam schowane tam dosyc wazne papierki.
Wczoraj z nudow siedzac na parkingu chcialem zobaczyc jak dziala zamek w schowku , zamknal sie fajnie idealnie leciutko
tylko problem tkwi w tym ze nie chce sie otworzyc od tamtej pory , nie moge przekrecic kluczykiem wgl probowalem jednym i drugim i lipa.
Panowie pomocy !, nie chce demontowac go ani nic tylko pytanie jak go otworzyc, bo mam schowane tam dosyc wazne papierki.
- v1rooz
- Members
K@mil, schowek.
Ja wcale nie mam schowka tylko airbag'a ale kiedys w Vento udalo mi sie otworzyc zatrzasniety schowek. Prawdopodobnie spadlo Ci ciegno.
Odkec polke pod schowkiem, pod schowkiem ukaza Ci sie trzy sruby, je rowniez odkrec. W tym momencie Twoj schowek trzyma sie na dwoch srubach wewnatrz. Sproboj lekko podwazyc, powinien sie otworzyc. Przydatny moz byc kawalek drutu.
Ja wcale nie mam schowka tylko airbag'a ale kiedys w Vento udalo mi sie otworzyc zatrzasniety schowek. Prawdopodobnie spadlo Ci ciegno.
Odkec polke pod schowkiem, pod schowkiem ukaza Ci sie trzy sruby, je rowniez odkrec. W tym momencie Twoj schowek trzyma sie na dwoch srubach wewnatrz. Sproboj lekko podwazyc, powinien sie otworzyc. Przydatny moz byc kawalek drutu.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
K@mil, schowek.
no chyba schowek a o czym piszemy, w golfie sa dwa rodzaje schowków...
musisz rozkrecac pewnie spadł z klamki metalowy precik... mógł ułamać sie tez w klamce zaczep i dlatego nie otwiera
No i wogole ...
http://www.golf3.pl/topics41/ulamana-kl ... ht=schowek
raczej szukac! bo wpisalem w wyszukiwarce SZUKAJ i znalazło taki sam problem
Ostatnio edytowano 28 paź 2009, o 17:42 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
-

K@mil - POMOCNIK