jeżeli masz na myśli te plastikową zakładkę zaraz przed szybą przymocowaną na plastikowe śróby to napewno nie pasuje od golfa II. jeżeli chodzi juz o sam filtr to go niczym nie zasłaniasz.
mi sie tez tak wydaje ze koledze chodzi o to prawe podszybie... raczej woda nie powinna sie dostac przez nie wiec smialo mozesz zalozyc
[ Dodano: 2008-12-23, 16:49 ]
a tak w ogóle to u mnie był filt zamontowany w jakiejs plastikowej obudowie...zakupilem nowy a tu nie wiadomo jak go zamontowac w ta obudowe,wiec udalem sie do sklepu by wy,miemic filtr bo pomyslalem ze mi zly dali...ale okazalo sie ze ten poprzedni co mialem to w ogole nie ma ko w katalogu wiec wypierdzielilem to obudowei poprostu go wlozylem tam w ten otwaru i dosyc stabilnie sie trzyma
Silnik: 1781 cm Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Sie 2007 Posty: 277 Skąd: konin
Wysłany: 2008-12-23, 20:31
ja niby tez nie mam zadnej pokrywy , ale wydaje mi sie po uniesieniu dzis delikatnie plastiku z podszybia ze pokrywa byc powinna i ze po bikach dolnej czesci wystaja jakby łapki skierowane ku gorze
Co Wy na to
[ Dodano: 2008-12-23, 20:37 ]
I czy możliwe jest ze jezeli uszczelka w podszybiu ma drobne ubytki woda moze splywac na obudowe tegoz filtra i plynac kanalikami wylatywac przez nawiewem na nogi, gdyz dywanik od strony pasazera jest mokry i nie jest to nagrzewnica bo plynu od chlodnicy nie ubywa ?
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1798 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2008-12-23, 21:00
silspaw, przeczytaj ten temat bo tam wstawiłem fotki którędy do kabiny dostaje się woda jeśli oczywiście masz szyberdach...na pewno nie dostanie się z podszybia bo musiało by jej tam być kilka litrów