u mnie nawet nowe pierscienie nie pomogły. walczyłem długo wkońcu okazało się że mniałem złe szpilki do alu. znajomy mi założył nowe szpilki pod alu i jak ręką odjął wszystko jest teraz git i nie trzęsie się nic;) podnieś samochód na lewarku odpal i wrzuć 3 bieg i sprawdz czy koło nie bije góra dół ja miałem coś takiego właśnie i problem rozwiązałem;) może się przyda moja wypowiedz warto sprawdzić zawsze.
Witam! A ja mam taki problem że przy prędkości 100km/h i wiekszej trzesie kierownicą i cały czas znosi golfa na lewo nawet przy mniejszych predkosciach znosi. Dodam ze pare dni temu mialem ustawioną zbierzność.
Jak myslicie co jest tego powodem?
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 27 razy Wiek: 21 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 827 Skąd: TKI | Kielce
Wysłany: 2010-05-01, 20:17
jedz do wulkanizacji niech podniosą samochód i sprawdzą, możesz mieć krzywą felge i też będzie znosić a co do trzęsienia kierownica to stawial bym na źle wyważone koła ja miałem niecały miesiac temu koła wyważane i już mi trzesie kierownicą ehhh te nasze drogi więcej dziur niż w serze szwajcarskim