Silnik: ALE Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 31 Gru 2007 Posty: 57 Skąd: TSK
Wysłany: 2009-01-31, 01:30
Jacol napisał/a:
Potezny moment obrotowy z dieslu w dolu to jest to co kocham Benzyny sa fajne, niektore silniki maja wrecz muzyke zamiast dzwieku ale 140km w golfie 3, armia niutonometrow na dzien dobry i nic wiecej nie jest mi potrzebne
przejdz sie jakims Audi co ma pod macha 2.0 w 5 garach na ful przelocie w wydechu, to jest prawie jak orgazm!!
Silnik: S/TDI Pomógł: 69 razy Wiek: 101 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1403 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-01-31, 03:05
mat napisał/a:
przejdz sie jakims Audi co ma pod macha 2.0 w 5 garach
po co ... przejechałem się lupo z TDI PD w 4rech cylindrach i ... wysiadłem z trzęsacymi nogam
BTW - to lupo ma obecnie 500 KM i 750 Nm i naped na 4ry koła - poza tym rekord w księdze guineesa
BTW - miałem okazję pojeździc też RS4 z 2007 roku - też fajnie lata - ale tam takich extremalnych doznań nie ma ... auto lepiej wyciszone - w sumie jazda w lupo porównywalna jest z lataniem szybowcem - takie same przeciązenia
_________________ leopard
leicht panzerwagen
chip tuning
diagnostyka aut z silnikami TDI grupy V.A.G.
pomiary mocy i momentu obrotowego mobilną hamownią Dynomet - również auta z napędem 4x4
Silnik: ALE Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 31 Gru 2007 Posty: 57 Skąd: TSK
Wysłany: 2009-01-31, 15:25
leopard napisał/a:
mat napisał/a:
przejdz sie jakims Audi co ma pod macha 2.0 w 5 garach
po co ... przejechałem się lupo z TDI PD w 4rech cylindrach i ... wysiadłem z trzęsacymi nogam
BTW - to lupo ma obecnie 500 KM i 750 Nm i naped na 4ry koła - poza tym rekord w księdze guineesa
BTW - miałem okazję pojeździc też RS4 z 2007 roku - też fajnie lata - ale tam takich extremalnych doznań nie ma ... auto lepiej wyciszone - w sumie jazda w lupo porównywalna jest z lataniem szybowcem - takie same przeciązenia
ja nie do Ciebie Leos, a pota tym poderzewam ze jezdziles nie jednym wynalazkiem.
a orgazm to mial byc do dzwieku tylko i wylacznie a nie osiagow...