Dokładnie. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Jask kupiłem swojego mk3 to mówię "Ale pocisk". Dupsko mi się przyzwyczaiło i już tak nie mówię Według mnie rozsądniejszy byłby swap na ABF-a. Koszty założenia turbo są naprawdę duże. Odprężanie, strojenie, dopły i odpływ oleju itp. A i tak nie wyciśniesz z niego chociaż by tyle co ma ABF w fabryce. Zastanów się nad tym
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 1.8 GT ABS Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 141 Skąd: Chrzanów
Wysłany: 2009-09-07, 20:46
jeżeli ktoś lubi się bawić i tracić kasę na swapy lub turba to proszę. Mam kolegę który z forda mondeo mk3 (titanium) chce usilnie zrobić mondeo mk3 ST. Kosztowało go to już kupę forsy bo ponad 10000 zł a auto nadal nie jest STkiem i nigdy nim nie będzie. Jakby sprzedał swojego dorzucił tą kasę to by miał młodszego i z mniejszym przebiegiem ST220.
jeżeli ktoś lubi się bawić i tracić kasę na swapy lub turba to proszę. Mam kolegę który z forda mondeo mk3 (titanium) chce usilnie zrobić mondeo mk3 ST. Kosztowało go to już kupę forsy bo ponad 10000 zł a auto nadal nie jest STkiem i nigdy nim nie będzie. Jakby sprzedał swojego dorzucił tą kasę to by miał młodszego i z mniejszym przebiegiem ST220.
Moze nie chodzi o pieniadze tylko o zabawe. Ja nie jestem fanem robienia z Cl'a VR6, ale jak ktos sie podejmnie i zrobi z glowa to pelen szacunek.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
a ABFie warto rowniez popracowac nad dolotem ktory jest moim zdaniem tragiczny oraz zamienic chociaz kolektor wydechowy na ten bez przewezen ( w zaleznosci jaka kto ma wersje) a reszta tak jak mowi SotoM, takze 180km w zasiegu reki p.s na poczatek mysle ze nawet zabawa syryjnym ABFem przecietnym posiadaczom 1.6/1.8 przyniesie sporo frajdy
[ Dodano: 2009-09-08, 15:21 ]
a i jeszcze jedno seryjne skrzynie z ABFa ktore byly w mk3 zdecydowanie sa za dlugie dlatego mozna tez dlubac ze skrzynia od passata 16v