Od niedawna jestem posiadaczem golfa III o pojemnosci 1.4 ze skrzynia 4 biegowa autko uzywal moj tata dopuki nie zdalem prawka teraz gdy wpadl juz w moje rece chcialbym poprawic jego osiagi wiem ze ten silnik nie jest zbyt rozwojowy ale mysle ze znajdzie sie dla niego jakas alternatywa, wkoncu co kilka set głow to nie jedna licze na doswiadczenie innych uzytkownikow ) autko ze wzgledu na skrzynie biegow dobrze sobie radzi w miescie po ktorym najwiecej jezdze wiec tez chciałbym go jak najbardziej przystosowac do miejskich warunkow prosze o wskazowki i porady z gory DZIEKÓWECZKA
Silnik: AAA 2.8 VR6
Wiek: 28 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: GA Obłuże/Dąbrowa
Wysłany: 2008-10-30, 08:14
Very Wiked, jedyne co sie oplaca jezeli chcesz pojezdzic to sprzedac to i kupic gti16/vr6 , chyba ze czujesz sentyment do tej budy to wtedy swap, ale do 1.4 musialbys przekladac totalnie wszystko wiec koszty bylyby ogromne
no jeszcze 2 latka pojezdze potem 1.9 TDi GT moje marzenie;) zakochalem sie w VW hehe nie rozumielaem dopuki nie zaczelem jezdzic nie wazne ile koni czerpie przyjemnosc z jazdy ale moc sie tez przyda ale to jak juz bede doswiadczonym kierowca i bede umial ja w pelni wykorzystac pozdro GOLFISCI
_________________ Jeśli możesz zrobic coś sam zrób to po co przepłacac
Silnik: AAA 2.8 VR6
Wiek: 28 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: GA Obłuże/Dąbrowa
Wysłany: 2008-10-31, 13:12
Very Wiked napisał/a:
1.9 TDi GT
pewnie miales na mysli GTI TDI XX J ?
Przy tym najlepiej nic nie robic, lepiej zainwestowac w dobry olej, klocki, tarcze, opony i tyle, a w miedzyczasie zbierac na wymarzonego golfa