ja nie wiem jak wy mozecie oceniac po tym czy auto jest biedne czy bogate. te oznaczenia raczej tycza sie silnikow a nie wyposazenia kazdy mogl sobie idywidualnie dobrac... mozna miec biednego gti i zajebistego gl wiec nie czaje niektorych;/ tak na marginesie to wysztkiego najlepszego :P wysztkim
ImperfectCell, np GT to nie oznaczenie silnika tylko wyposazenia, no nie wiem czym sie moze różnić wg Ciebie 1.8 90KM GL od 1.8 90KM GT, silniki te same, tylko inne wyposazenie, np GT ma seryjdzie nizsze zawieszenie (chyba coś koło 2 cm), listwy na błotnikach i progi, dzielone lampy H1+H1, kubełki (nie zawsze), i białe zegary (tez nie zawsze)
no tylko ze tak naprawde to te oznaczenia nie mowia nam zbyt wiele o wyposazeniu bo ja mam niby 1.6 gl no i sa te zderzaki w kolorze nadwozia(niby ta biedna wersja tylko nie weim czy wysztkie mialy alusy vw pelna elektryke dwie poduszki domykanie szyb imo centralny wspomganie skorzana galke szyber elektryczny biale zegary itp.) fabrycznie tak samo w tych niby lepszych wersjach moga byc nie malowane zderzaki to wszystko przede wysztkim zalezalo od zyczen klienta no a co do tych oznaczen no to byy jakies poszczegolne elemnety ktore charakteryzowaly jakas tan edycje golfa i z pewnoscia nie byly to malowane zderzaki
no tylko ze tak naprawde to te oznaczenia nie mowia nam zbyt wiele o wyposazeniu bo ja mam niby 1.6 gl no i sa te zderzaki w kolorze nadwozia(niby ta biedna wersja tylko nie weim czy wysztkie mialy alusy vw pelna elektryke dwie poduszki domykanie szyb imo centralny wspomganie skorzana galke szyber elektryczny biale zegary itp.) fabrycznie tak samo w tych niby lepszych wersjach moga byc nie malowane zderzaki to wszystko przede wysztkim zalezalo od zyczen klienta no a co do tych oznaczen no to byy jakies poszczegolne elemnety ktore charakteryzowaly jakas tan edycje golfa i z pewnoscia nie byly to malowane zderzaki
Dokładnie tak, zgadzam się, ale GT i GTI miały malowane zdeerzaki a inne miały tylko po dopłacie , o to mi cały czas chodziło