Mam nadzieje, że będziesz często tutaj zaglądał i tym samym pomożesz rozwinąć forum.
Pozdrawiam
Statyf [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-13, 22:30
Cześć Ja mam na imię Michał posiadam Golfa z silnikiem 1.6 (75 koni) z 1996r. I jestem szalenie zadowolony Właśnie przymierzam się do pierwszych zmian w wyglądzie Wiosna mnie inspiruje więc coś trzeba pogrzebać Mój Golfik jest w kolorze ciemno fioletowym z serii Euro i zastanawiam sie jaka listwa do BadLook będzie lepsza... Czarna, czy lepiej w kolorze samochodu.. Ogólnie moja przygoda z tuningiem tak naprawde dopiero się zaczyna i nie mam zbyt wielkiego pojęcia na ten temat ale mam nadzieje że będe mógł liczyć na innych użytkowników forum w tym temacie Pozdrawiam gorąco wszystkich fanów tego wspaniałego samochodu
Bajer [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-17, 14:24
siemka wszystkim!! Mam na imię Marcin i jestem z Bartoszyc. Mam Golfa III czernego z silnikiem benzynowym 1,8 90KM mam kilka pytan o inne rzeczy niż sa na forum mam problem z podszybiem jest tam taka guma a ona misie poszczerbiła co mam robic? prosze o pomoc
Panowie, należy zakładać osobne tematy. Pozwoli to w przyszłości, gdy ktoś będzie miał problem w szybki sposób zidentyfikować użytkownika. Dlatego od tej chwili będę zamykał tematy, a każdy kto chce się przywitać, to zapraszam do zakładania nowych tematów.
Bajer napisał/a:
mam problem z podszybiem jest tam taka guma a ona misie poszczerbiła co mam robic? prosze o pomoc
Cześ mam na imię Bartek i mieszkam w Elblągu.Jestem posiadaczem zielonego golfa III 1.9 TDI z 95 roku.Auta ma 3 drzwi elektryczne,ciemne szyby,elektryczne i podgrzewane lusterka oraz elektryczny szyberdach.Pozdrawiam wszystkich KLUBOWICZY.
_________________ bartolassi
spoko66 [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-28, 13:08 Witam
Witam wszystkich. Mam na imię Marek, okolice Kazimierzy Wielkiej. Jestem posiadaczem Golfa III 1993 1,8 benzyna. Auto sprowadzone z Anglii. Stan techniczny super. Wymagało małych poprawek lakierniczych przy nadkolach. Mam nadzieję, że będzie służyło. To już drugie moje autko tej marki. Pozdrowienia dla wszystkich.
Witam. Moje autko to Golf 3, silnik 2.0GTI, benzyna+gaz, rocznik '94. Trzydrzwiowy, czerowny.
Damdzia [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-05, 19:21 "Świeżynka" na Waszym Forum;)
Witam! Tu Damian (24) od jakiegos czasu jestem posiadace czerwoniutkiego VW Golfa 3 z silnikiem benzynowym o pojemnosci 1.6l, model 5-cio drzwiowy. Pochodze z Pomorskiego, a dokladniej ze Słupska... obecnie "na wygnaniu" Usilnie staram sie "upiekszyc" moje autko. Licze na wasze rady i sam chetnie suze pomoca!!