ja byłem i nie pamiętam żeby coś było nie takModerator: Moderator
Aro napisał(a):swatu, mianowicie?
nie mowie o calości ale o organizacji tzn. pomocy w organizacji z tego co pamietam było nas 5 osób by to wszystko ogarnac .Ledwo dalismy rade.Buull napisał(a):swatu, a co takiego się wydarzyło
Nie mówie ze bylo zle ale jak sie organizuje zlot i chetnych do pomocy(nadzorowania) imprezy jest mało to co to za impreza jak jedna osoba cały dzien siedzi pod brama i wydaje regulaminy.
info miało byc ale myslelusmy ze jednak cos z tego bedzie.killah napisał(a):ale brak info oficjalnego to trochę przesada
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
swatu, pierwszy zlot golf3 też 5 osób ogarneło
Ja, Imper, Adi, PJ i Kaśka. Odwiedziło nas parędziesiąt autek. A plan slalomu pomagali nam ustalić chłopacy z Kutna
I mimo tego było git. Nie liczba osób zaangażowanych a chęci się liczą. Widzimy się na golf3 za rok 
Ja, Imper, Adi, PJ i Kaśka. Odwiedziło nas parędziesiąt autek. A plan slalomu pomagali nam ustalić chłopacy z Kutna
I mimo tego było git. Nie liczba osób zaangażowanych a chęci się liczą. Widzimy się na golf3 za rok 
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
wielka szkoda ze w tym roku zlotu nie bedzie
bo zeszloroczny wspominam dobrze i dobra ekipa byla . jezeli chodzi o organizacje to wydaje mi sie ze moderatorzy powinni zajac sie organizacja ale to tylko moje zdanie .
bo zeszloroczny wspominam dobrze i dobra ekipa byla . jezeli chodzi o organizacje to wydaje mi sie ze moderatorzy powinni zajac sie organizacja ale to tylko moje zdanie .http://www.golf3.pl/topics2/gti-edition ... t39494.htm
moja poprzednia golfina :
http://www.golf3.pl/topics2/golf-19-td- ... htm#340096
moja poprzednia golfina :
http://www.golf3.pl/topics2/golf-19-td- ... htm#340096
- piontas83
- Gaduła
dlatego mowie ,ze pomino tego nicze zaluje ,chodzi mi tylko o to ,by na przyszłośc w sprawie organizacji zlotu chetnych i dotrzymujacych słowa było wiecej.Aro napisał(a):swatu, pierwszy zlot golf3 też 5 osób ogarneło
organizacja moze i by była ale zrozumcie ze nie kazdy ma tez na tyle wolnego czasu by jechac i pilnowac wszystkiego .Ludzie maja tez inne obowiazki.piontas83 napisał(a):jezeli chodzi o organizacje to wydaje mi sie ze moderatorzy powinni zajac sie organizacja
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
tak jak już napisali moi przedmówcy, zlotu w tym roku nie będzie z powodu braku chętnych do pomocy przy organizacji, postaramy się za rok ogarnąć coś lepszego niż w ubiegłych latach, będę szukał również ludzi spoza administracji do pomocy, oczywiście nie mam do nikogo żalu że nikt nie chce pomóc, nie jest to obowiązek moderatorów, tylko dobra wola, we wrześniu możemy zorganizować mały SPOT jednodniowy dla ogółu, aby zjechało się więcej autek niż zwykle na spotach regionalnych, co do miejscówek w centralnej Polsce chętnie poznam nowe (pisać na PW) 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
no to wielka szkoda że w tym roku nie będzie zlotu
także tradycji nie udało się podtrzymywać jak co roku
ja pogadam z kolegami w Płocku może u nas jednodniowy spot się zrobi, jesteśmy prawie w środku Polski więc każdy będzie miał po równo aby przyjechać

ja pogadam z kolegami w Płocku może u nas jednodniowy spot się zrobi, jesteśmy prawie w środku Polski więc każdy będzie miał po równo aby przyjechać

- Buull
- Gaduła
Ja mogę coś w sumie pomóc i pogadać z ośrodkiem wypoczynkowym w Świnicy był tam zlot vag meeting Świdnica jak coś to proszę administratorów i klubowiczy o wiadomości na priv pozdrawiam i sam chętnie bym wpadł . 

golfik varia(n)t Cały opis str.1 ruda wyleciała jest blondi
http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-vari ... .htm#82780
http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-vari ... .htm#82780
- kania25
- Badacz tematu
PiJey88 napisał(a):we wrześniu możemy zorganizować mały SPOT jednodniowy dla ogółu, aby zjechało się więcej autek niż zwykle na spotach regionalnych
Jestem za - więc ludzie działajmy zęby taki spot sie odbył
-

Legionista - Members
Ja tez sie zgadzam lepiej nawet na pare godz sie spotkac niz wcaleLegionista napisał(a):PiJey88 napisał(a):we wrześniu możemy zorganizować mały SPOT jednodniowy dla ogółu, aby zjechało się więcej autek niż zwykle na spotach regionalnych
Jestem za - więc ludzie działajmy zęby taki spot sie odbył
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Powrót do ZLOTY OGÓLNOPOLSKIE I ZAGRANICZNE