Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
VAG Nysa 2014
Wybiera się ktoś w tym roku na Nysę ? Jade pierwszy raz , jak wygląda tam ogólnie impreza ?
- Okonik5
- Badacz tematu
Ja mam podobne pytanie, choć skierowane bardziej do ekipy z północy. Wybiera się ktoś może z Pomorza lub bliżej północy, bo w tym roku grubo zastanawiam się, aby taki trip sobie walnąć, a jeśli ktoś też śmiga zawsze można się zebrać i pojechać np. w parę autek o ile takie zainteresowanie by było, a wiem, że rok temu chyba Biały uderzał i ktoś tam jeszcze. 

-

Dembi - Badacz tematu
-

hellaflush - Gaduła
ja tez bede
wg mnie mogłabybyć troche wieksza kultura i jakas "obsługa" usuwającaz obiektu osoby ktore nie rpzestrzegaja zasad w regulaminie ktory nawet nie wiem po co jest napisany jak i tak każdy robi to co chce (szybkie jezdzenie miedzy ludzmi zadymy miedzy sobą itd ) ... ale ogolnie duzo aut i miejsce fajne, kto nie był nie bedzie zawiedziony 
wg mnie mogłabybyć troche wieksza kultura i jakas "obsługa" usuwającaz obiektu osoby ktore nie rpzestrzegaja zasad w regulaminie ktory nawet nie wiem po co jest napisany jak i tak każdy robi to co chce (szybkie jezdzenie miedzy ludzmi zadymy miedzy sobą itd ) ... ale ogolnie duzo aut i miejsce fajne, kto nie był nie bedzie zawiedziony 
-

pajda150 - Badacz tematu
Ty to tam już mosz downo zaklepane pajda150, za długo tam jeździsz
Wyrobisz się z tematem tak w ogóle?
Wyrobisz się z tematem tak w ogóle?-

DzoNKamizI - Gaduła
-

Ciastko - Badacz tematu
patrolfak, wpadaj trzeba w końcu pogadać
Tu masz wszystko:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=20&t=534807
Tu masz wszystko: