ale na ten za tydzien dopiero bo teraz sie nie wyrobie wiec fajnie bedzie zobaczyc troche golfow z forumModerator: Moderator
_zakix_ o to super tez sie wybieram i to moj 1 zlot
ale na ten za tydzien dopiero bo teraz sie nie wyrobie wiec fajnie bedzie zobaczyc troche golfow z forum
ale na ten za tydzien dopiero bo teraz sie nie wyrobie wiec fajnie bedzie zobaczyc troche golfow z forum-

Baster - Badacz tematu
Lulek napisał(a):Słyszałem szuranie hokeja
Takie efekty to ja słyszę często, ale podobno da radę wjechać gorzej jest z wyjazdem. Też rozkminiam np cz da radę wjechać i wyjechać z parkingu pod heliosem

-

_zakix_ - Czytacz
_zakix_ napisał(a):Takie efekty to ja słyszę często, ale podobno da radę wjechać gorzej jest z wyjazdem. Też rozkminiam np cz da radę wjechać i wyjechać z parkingu pod heliosem
Zależy ile masz glebę, bo tego nie wiem. Jeżeli chodzi o Carrefour to na pierwszy poziom łatwo wjechać, trudniej zjechać, bo tam jest taka zmiana wysokości przy zjeździe w dół. Jeśli chodzi o drugi poziom, to trudno tam wjechać, za to zjazd gładziutki.
dobrekołoiglebastyle.pl
- Lulek
- Czytacz
SPOT 13.09.2008
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Jutro spot w Gryfinie o godzinie 20 na placu Barnima .... wyjazd ze szn jakoś ok 19 30 z pod makro jak się nie mylę
-

_zakix_ - Czytacz