Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Trochę odkopię temat
Czy podczas 'wakacji' są jakieś zloty/spotkania w Poznaniu ? Nie mam co prawda idealnego i dopieszczonego gofra, jednak chętnie pooglądałbym inne samochody i zaczerpnął co nieco
Czy podczas 'wakacji' są jakieś zloty/spotkania w Poznaniu ? Nie mam co prawda idealnego i dopieszczonego gofra, jednak chętnie pooglądałbym inne samochody i zaczerpnął co nieco

-

Kubix - Czytacz
- Rocznik: 1993
- Silnik: ABD
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Co niedzielę na M1 spoty Nocna Jazda Poznań start o 20:00 . Co czwartek spotkanie Vag Poznań jednak tam jest lipa . i także w czwartek co dwa tygodnie klasyki nocą
na stadionie na bułgarskiej tam jest na czym oko zawiesić . Ja często bywam na spotach możesz zagadać jeżdżę bordowym vento vr6 ,
na stadionie na bułgarskiej tam jest na czym oko zawiesić . Ja często bywam na spotach możesz zagadać jeżdżę bordowym vento vr6 ,VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
Spoko, może uda mi się wpaść w tą niedzielę o 20
To jest rozumiem jakaś nocna przejażdżka czy bardziej jakieś spotkanie o takiej nazwie ?
Jak coś jesteśmy w kontakcie
To jest rozumiem jakaś nocna przejażdżka czy bardziej jakieś spotkanie o takiej nazwie ?
Jak coś jesteśmy w kontakcie

-

Kubix - Czytacz
- Rocznik: 1993
- Silnik: ABD
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe